za co się wziąść ?? poradźcie
Napisano Ponad rok temu
A poza tym jak napisa qkiel drugiego zawsze mozesz sprzedac i zarobic.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcesz spróbować czegoś nowego i sprawdzić się, to zrób dużego. Jeśli ci wyjdzie, no to jesteś knifemaker pełną gębą.
Powtarzam, że moim zdaniem ta blacha jest ciut za gruba na taki nożyk, choć znajdą się amatorzy na taki solidny mały nożyk.
Fred:
Tak czy tak małego też musi hartować, więc jakoś ten argument do mnie nie trafia. Chyba żeby hartował jednego, poczekał na efekt i dopiero drugi, ale to ekonomicznie nieuzasadnione.
Napisano Ponad rok temu
a hartowanie , o to sie nie martwie , jak podam dokłady skład to na WSK PZL zahartują wszystko na co dam zlecenie , tam naprawde są fahowcy i masa fantastycznego sprzętu jaki sie miektórym nawet nie śnił wiem bo byłem tam parę razy i widziałem na własne oczy , WSK górą
ps a mnie wcale nie chodzi o handel tylko o sprawdzenie sie i szlifowanie swych narazie jeszcze niskich umiejętności , za rok bedzie super
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załatw jeszcze jeden taki kawałek i wtedy zrób dwa małe i jeden duży
Niestety Tlim , okazyjnie dorwałem ta blaszkę i o 2 narazie nie ma co myśleć
szkoda bo cała stadnina bussa by u mnie była , ale my tu gadu gadu a trzeba brać sie za robotę
serdeczne dzięki dla Sebenzy , podesłał mi mnustwo fotek orginału dzięki którym projekt wyjdzie super poklon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odlewanie mieczy ....
- Ponad rok temu
-
następny fixed - jeszcze w powijakach
- Ponad rok temu
-
12 kransnoludkow .....czyli konusy na sloneczku
- Ponad rok temu