Pride Total Elimination 2005; 23 kwiecien
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To na zdjeciu to nie Minotauro(chyba) tylko Antonio Rogerio Nogueira,jego brat.Sa bardzo podobni tylko jeden walczy w HW a drugi w LHW.
heh, no faktycznie. Nie dosc, ze niemal idetycznie sie nazywa - Rogeiro zamiast Rodrigo, to jeszcze ma niemal taki sam nick - Minotoro zamiast Minotauro. Wiedziałem, ze Minotauro ma brata, ale wydawało mi sie ze jest on mlodszy, a sie okazuje, ze to blizniacy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A także Kevin Randleman.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kondo ? Moim zdaniem zbyt słaby fizycznie dla Belforta.
Sakuraba ? Mam nadzieje ze podda Overema ( strasznie nie lubie tego niewymiarowego kolesia)
Igor vs Randleman - nie pokusze sie o typ, podobnie jak i w walce Dana z Quintonem. Co do walki Silva vs Yoschida ... to chyba nawet jest oddzielny post na ten temat. Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Sakuraba ? Mam nadzieje ze podda Overema ( strasznie nie lubie tego niewymiarowego kolesia)
Igor vs Randleman - nie pokusze sie o typ, podobnie jak i w walce Dana z Quintonem. Co do walki Silva vs Yoschida ... to chyba nawet jest oddzielny post na ten temat. Pozdrawiam !
To nie są pary tylko wszyscy zawodnicy.
Silva vs Yoshida jest pewne
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
To nie są pary tylko wszyscy zawodnicy.
Silva vs Yoshida jest pewne
pzdr.
Ups. Nie mniej jednak chyba przyznasz Saku ze takie rozstawienie jest całkiem prawdopodobne. Nie sadze aby Igor walczył po raz drugi z Rampegim a Saku z Belfortem ... chodź co do tej drugiej pary, pamietając o pogłoskach krążących wokół ich I walki - mogło by być interesująco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice
- Ponad rok temu
-
co to jest Chute Boxe?
- Ponad rok temu