Podlejsza Ulica!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 lata swietlne z tylu w kategorii ergonomia chwytu - i to tyle
Mnie tam Shadow bardzo wygodnie w lapie lezal, chyba nawet lepiej niz MFS - jak dla mnie swietny nozyk, zgadzam sie wiec z tym co napisal Dark i oszczedniej dobieralbym slowa w porownaniu,
Fakt, Busse to lepsza stal i bardziej zadziorny design, ale i cena jednak znacznie wyzsza (50-100$ drozej zaleznie od wersji wraz z pochwa do zrobienia).
Napisano Ponad rok temu
No ale przepraszam, nie chcialem urazic fanow Shadowa, swoja droga b. dobrego noza wie cpowiem tyle, ze chwyt Leaner i Shadow maja dokladni etak samo wygodny, ale mi ten pierwszy lepiej lezy - teraz ok?
Napisano Ponad rok temu
Noooo... ledwo wyhamowalem na trasie do Krakowa :twisted:No ale przepraszam, nie chcialem urazic fanow Shadowa, swoja droga b. dobrego noza wie cpowiem tyle, ze chwyt Leaner i Shadow maja dokladni etak samo wygodny, ale mi ten pierwszy lepiej lezy - teraz ok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak aby porównać długości?
Napisano Ponad rok temu
... przypomnialo mi sie ze jestesmy w galerii wiec...dywagacje i dowcipasy w wersji minimum
a nie chcesz ostrzezenia? hehe zartuje...
A tak na wszelki wypadek:ja za to nic nie chcę!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ano prawda, prawda...Tylko pochwy jeszcze nie mam ale i na to czas przyjdzie...prawda Piter?
Napisano Ponad rok temu
[konkretnie chodzi mi o Nuclear Ark ale zasady chyba te same ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[naprawdę się nad nim zastanawiam - na pewno rozwiązuje problem "plain oder serrated", tylko nie wiem jak tnie przy tym szlifie - ktoś doradzi?]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Plunge Lock
- Ponad rok temu
-
Dream ManiX Theater
- Ponad rok temu
-
Dzwony bijom, trombki trombiom, dancing girls are...
- Ponad rok temu
-
Sebenza
- Ponad rok temu
-
Kilka tapetek
- Ponad rok temu
-
TR TUK2
- Ponad rok temu
-
MT Mini Socom Elite