kontakt z sambo
Napisano Ponad rok temu
na forum oczywiscie.
chcialbym zapytac czy istnieje mozliwosc zaproszenia was na sparingi do mojego klubu za jakis miesiac. nie chodzi mi o zawody tylko o sparingi kazdemu zawodnikowi przydaja sie walki z nieznanymi przeciwnikami, a jako ze macie cos wspolnego z luta livre pomyslalem ze dlaczego nie. czekam na odpowiedz.
pozdrowienia.
radek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Mendak
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam jerz.
P.S. Przez takie głupoty wszyscy tracą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokładnie wydaje się
Stylista, nie bardzo podoba mi sie Twoje chojrakowanie. Troche wiecej szacunku dla cieżko trenujących osób. Wydaje mi się że nie bardzo w twej gesti leży ocenianie klubu i ćwiczących z Warszawy.
Z tego co wiem to ostatnio się nie przemęczasz a mam nadzieje że na wewnetrznych zawodach pokażesz na co Cię stać.
Napisano Ponad rok temu
Zaszla jakas wielka pomylka bo ja nie wspominalem o zadnej wspolpracy, mnie tez to nie interesuje, mi chodzilo o to zeby moi uczniowie posparowali z roznymi przeciwnikami i tylko i wylacznie ich przyszle postepy mialem na mysli a nie wspolprace z wami.
Jeszcze jedno, mam prosbe nie dorabiajcie ideologi do kazdego postu na wasz temat mozesz wierzyc albo nie ale nie jest tak ze caly swiat sie sprzysiegl przeciwko Tobie.
Co do innych sekcji to oczywiscie zaproszenia beda.
Pozdrowienia
Radek Turek
Napisano Ponad rok temu
ja nie wspominalem o zadnej wspolpracy, mnie tez to nie interesuje, mi chodzilo o to zeby moi uczniowie posparowali z roznymi przeciwnikami i tylko i wylacznie ich przyszle postepy mialem na mysli a nie wspolprace z wami.
W ten sposob stawiajac sprawe na pewno uda Ci sie nawiazac jakikolwiek kontakt
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poznań - jakie kluby
- Ponad rok temu
-
KIM JESTEŚCIE?
- Ponad rok temu
-
Welton Ribeiro w Rzeszowie :)
- Ponad rok temu
-
BJJ Training CAMP in Grappling Magazine
- Ponad rok temu
-
3XWORLD CHAMPION ROBERTO ATALLA 'SEMINARIA'
- Ponad rok temu
-
Roberto Atalla - Seminarium Wrocław
- Ponad rok temu
-
Gameness na Allegro
- Ponad rok temu
-
Zawody BJJ Poznań - jak jedziecie z Warszawy ?
- Ponad rok temu
-
Czasopismo Balacha
- Ponad rok temu
-
RUSZA BJJ W LUBLIŃCU
- Ponad rok temu