KIM JESTEŚCIE?
Napisano Ponad rok temu
-jak dla mnie maturkę masz w kieszonce
Napisano Ponad rok temu
Teraz na temat
Jak widać jestem tegorocznym maturzystą. ofiarą byłej pani minister czy wiceminister? ale fakt ze byłej. Pani Ł. Przez to trenowac nie mozna normalnie.
Może przyszły student budownictwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TY TOMEK JESTES GWIAZDA:d
wiec jak by to powiedziec ja jestem gwiazda...
Czasem tez slysze ty to jestes zajebisty ..wiec jestem zajebisty
w nocy zakladam czarny kostium wychodze na ulice by bronic niewinnych a karac przestepcow..
JA JESTEM NIKIM WYRYWAM TYLKO CHWASTY...CHWASTY CO PRZESZKADZAJA ZYC DRUGIM....
w wolnych chwilach takze wyrywam laski...tak jakos od tych chwastow mi zostalo...
na codzien prowadze super treningi:D wiec jestem prawie trenerem:) a w nocy stoje na bramce.....( BLEKITNI .... szansa na POGON:d) wjazd 5 zl nie ma to tamto...w drechach nie wejdziesz:)
pozdrawiam dobry temat szkoda ze odrazu ignoraci zrobili z tak powaznego tematu jaja...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
bylym blokersem/dilerem
a utrzymuje sie teraz z jubilerki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Studiuje administracje.......:
Siema. Saku cieżko sie dostac na administracje ?? bo ja rozmyslam o przeniesieniu sie z Zamoscia do Lublina. Móglbys mi napisac z czego egzamy pisałes??
Odp: ja jestem poprostu zwykłym czlowiekiem:]---Student:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Administrator zabronił Ci wysyłać prywatnych wiadomości "- nie wiem co jest grane:) moze Jakbys mógł To odezwij sie do mnie na gg:) dzieki Serdeczne:) pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda że nie wszyscy chcą się z nami podzielić swoją codziennością...
Chyba niecodziennością?
Wiesz Martka, temat może i ciekawy... Problem w tym że nikt Ci nie napisze: "No więc ja przez parę latek robiłem dla Pruszkowa, głównie haracze i wymuszenia, później mialem taką małą sieć agencji towarzyskich, a po wejściu do Unii to już tylko przerzucam autka na wschód". A znam parę osób ćwiczących BJJ, które mają za sobą bardzo ciekawą przeszłość. 8O
Tymczasem możemy spokojnie przyjąć, że BJJ ćwiczą głównie studenci, których największym grzechem jest delikatne nadużywanie alkocholu podczas Juwenaliów oraz podchodzenie do egzaminu z prawa cywilnego w trzecim terminie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie to 18lat(nie skonczone) uczen 2 klasy lo w olsztynie miszkam na blokowisku trenuje codzinnie oprucz niedziel i czasami poniedzialkow kompletny nieuk ledwo przelaze z klasy do klasy (to i tak dobrze zwazywszy na to ze nie pamietam kiedy ostatni raz otwozylem zeszyt w domu) oprucz tego lubie picie ze znajomymi i 'profesjonalna gre' w multiplayer fps (counter-strike, pain killer) mam nawet kilka wygranych fantow jak klawiatory mysze optyczne z gorej pulki karty graficzne i inny sprzet komputerowy
Napisano Ponad rok temu
ja o sobie napisałam conieco-moje życie to kursowanie na trasie: dom-dworzec-dworzec-uczelnia i spowrotem...a czasami zbaczam z trasy zachaczając o salę... studiuje sobie po to aby w najbliższej przyszłości (-miejmy nadzieje!) uczyć wasze dzieci
pozatym że kocham bjj i życia bez tego sobie nie wyobrażam, to jeszcze od jakiegoś czasu zaczełam się że tak to nazwę "profesjonalnie" spełniać w dziedzinie muzyki a mianowicie śpiewu, bo marzeniem to moim odwiecznym było i teraz może jest jakas iskierka nadzieji na jego spełnienie, ale nie zapeszam
do ukrycia nic nie mam więc jeśli masz na mysli jakieś konkretniejsze pytanie to pytaj!
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście bardzo zabawne :?gangster klatek schodowych uzalezniony od masturbacji i polonezuw
Masz się czym chwalić...a tak powaznie to 18lat(nie skonczone) uczen 2 klasy lo w olsztynie miszkam na blokowisku trenuje codzinnie oprucz niedziel i czasami poniedzialkow kompletny nieuk ledwo przelaze z klasy do klasy (to i tak dobrze zwazywszy na to ze nie pamietam kiedy ostatni raz otwozylem zeszyt w domu) oprucz tego lubie picie ze znajomymi i 'profesjonalna gre' w multiplayer fps (counter-strike, pain killer) mam nawet kilka wygranych fantow jak klawiatory mysze optyczne z gorej pulki karty graficzne i inny sprzet komputerowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Welton Ribeiro w Rzeszowie :)
- Ponad rok temu
-
BJJ Training CAMP in Grappling Magazine
- Ponad rok temu
-
3XWORLD CHAMPION ROBERTO ATALLA 'SEMINARIA'
- Ponad rok temu
-
Roberto Atalla - Seminarium Wrocław
- Ponad rok temu
-
Gameness na Allegro
- Ponad rok temu
-
Zawody BJJ Poznań - jak jedziecie z Warszawy ?
- Ponad rok temu
-
Czasopismo Balacha
- Ponad rok temu
-
RUSZA BJJ W LUBLIŃCU
- Ponad rok temu
-
Letni obóz BJJ, SUBMISSION, MUAY THAI
- Ponad rok temu
-
BJJ a chinskie sztuki walki