Pride 29 - wyniki, komentarze, dyskusja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawde, proste, szybkie i skuteczne, zachecam i pozdrawiam
Bal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Igor również w niezłej formie ..... mniej brzuszka ... a jego firmowe potężne zamachowe również funcjomują jak za dawnych lat.
Napisano Ponad rok temu
Fedor you are next - tak powiedzial mirko na koncu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się Coleman najlepsze lata ma już za sobą strasznie słaba walka w jego wykonaniu. Po mimo tego szacunek mu się należy bo to znakomity fighter, widze że część ludzi na forum o tym zapomina .Coleman wypadl strasznie slabo. Po paru nieudanych probach sprowadzenia CroCopa do parteru, wygladal, jakby czekal juz tylko na najnizszy wymiar kary.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki program torrentowy polecacie?
bit tornado experimental client, lookaj bit tornado na googlu i jestes spoks
Napisano Ponad rok temu
Coleman wypadl strasznie slabo. Po paru nieudanych probach sprowadzenia CroCopa do parteru, wygladal, jakby czekal juz tylko na najnizszy wymiar kary.
powinni zrobić jakąś kategorię senior... pare osób załapałoby się. a byłoby ciekawie bo wciąż dużo potrafią.
Widać na przestrzeni kilklu ostatnich walk że Mirek dużo potrafi. Moim zdaniem zasłużył na walkę z Fedorem. Pytanie tylko czy Fedor będzie miał dalej kontakt z Pride.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam info do Tarciu:
Yokoi go home. .. wygral Sperry
Yokoi go home
To ja się skromnie spuszczam wzrok i udaję że nic nie słyszę
Napisano Ponad rok temu
Taka refleksja
Napisano Ponad rok temu
Szerszy co do wystepów Lecko w Pride zgadzam sie - ogólnie nie sa najlepsze ale odnosnie tej walki to osobiście moim zdaniem zachowanie sedziego było nie do konca w porzadku. Raz ze pozwalał bombardować Japonczykowi Niemca gdy ten leżał z głowa miedzy linami, podczas gdy w wielu innych tego typu sytuacjach na tej gali walka była od razu przerywana ..... poza tym jak widzieliśmy Lecko wstał od razu zwarty, gotowy i gestami manisfestował swą dezaprobate do decyzji do sedziego ![/b]
Czyli to nie tylko ja odnioslem takie wrazenie, ze rece Japonczyka glownie atakowaly ramie i lokiec Leko, a jego glowa raczej malo na tym ucierpiala, mogl walczyc dalej.
Napisano Ponad rok temu
Tak sie zastanawiam nad walka Ninjy z Jacksonem, która przed chwilką sobie obejrzałem - gdybym ja miał oceniac typował bym nieznaczna przewage Jacksona w całym meczu ale bardzo wiele osób na forach zagranicznych twierdzi co innego, zreszta ciekawa była postawa w ringu samego J. który wygladał na bardzo zdziwionego werdyktem sedziów a nawet wykonał pewien gest który świadczył o tym ze jego zdaniem, statuetka która otrzymał za wygrana walkę powinna przypaść Murilo. Hm pamieta ktoś jeszcze ten pojedynek ....?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oswiadczenie MMA Bialystok
- Ponad rok temu
-
MMA Wrocław - oswiadczenie
- Ponad rok temu
-
Skąd sciągać UFC?
- Ponad rok temu
-
Nastula w Pride
- Ponad rok temu
-
Fight Typ (Konkurs Typerów Vortalu Budo)
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts trenuje z Garym Turnerem i nie tylko
- Ponad rok temu
-
Shooto Sztokholm 12 marca 2005
- Ponad rok temu
-
Klub champion w Mariocie
- Ponad rok temu
-
KOTC Payback - 25.02.2005