Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 (a ja musze sie z java po formacie bawic, ehh nie mgoe sie doczekac zeby zobaczyc jak coleman  zbiera baty:) )
  (a ja musze sie z java po formacie bawic, ehh nie mgoe sie doczekac zeby zobaczyc jak coleman  zbiera baty:) )Napisano Ponad rok temu
 Już oglądałem Crocop vs Coleman.
  Już oglądałem Crocop vs Coleman.  Mark jak pipa, Mirko jak debeściak.
  Mark jak pipa, Mirko jak debeściak.  Pięknie isę bronił przed sprowadzeniami do parteru, a później rach ciach i ko. :wink:
  Pięknie isę bronił przed sprowadzeniami do parteru, a później rach ciach i ko. :wink:

Napisano Ponad rok temu
 > Być może mógł sobie na to pozwolić z racji przeciwnika, który nie był najwyższych lotów  ....  ale moze nie koniecznie. W każdym bądź razie zrobił  na mnie o wiele lepsze wrazenie niz jego starszy brat, z którego to raczej taki typowy mordobij i doświadczony chuliganisko ringowy.
  > Być może mógł sobie na to pozwolić z racji przeciwnika, który nie był najwyższych lotów  ....  ale moze nie koniecznie. W każdym bądź razie zrobił  na mnie o wiele lepsze wrazenie niz jego starszy brat, z którego to raczej taki typowy mordobij i doświadczony chuliganisko ringowy. 

Napisano Ponad rok temu

- tak powiedzial mirko na koncu
   - tak powiedzial mirko na koncu  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się Coleman najlepsze lata ma już za sobą strasznie słaba walka w jego wykonaniu. Po mimo tego szacunek mu się należy bo to znakomity fighter, widze że część ludzi na forum o tym zapominaColeman wypadl strasznie slabo. Po paru nieudanych probach sprowadzenia CroCopa do parteru, wygladal, jakby czekal juz tylko na najnizszy wymiar kary.
 .
  .

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki program torrentowy polecacie?
Napisano Ponad rok temu
Coleman wypadl strasznie slabo. Po paru nieudanych probach sprowadzenia CroCopa do parteru, wygladal, jakby czekal juz tylko na najnizszy wymiar kary.
Napisano Ponad rok temu
 i gestami manisfestował swą dezaprobate do decyzji do sedziego ![/b]

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam info do Tarciu:
Yokoi go home. .. wygral Sperry
Yokoi go home

Napisano Ponad rok temu
 ), przy jego porazkach rowniez
  ), przy jego porazkach rowniez 

Napisano Ponad rok temu
Szerszy co do wystepów Lecko w Pride zgadzam sie - ogólnie nie sa najlepsze ale odnosnie tej walki to osobiście moim zdaniem zachowanie sedziego było nie do konca w porzadku. Raz ze pozwalał bombardować Japonczykowi Niemca gdy ten leżał z głowa miedzy linami, podczas gdy w wielu innych tego typu sytuacjach na tej gali walka była od razu przerywana ..... poza tym jak widzieliśmy Lecko wstał od razu zwarty, gotowy
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu