My little pony
Napisano Ponad rok temu
My little pony. Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ,ale co mi tam ,zajrzałem a nawet pogrzebałem w paszczy.Lekka wada zgryzu zwana re.....* nadaje mu trochę dziki wyraz szczęki.Poprzedni hodowca nakazał zwierzę wyczesać i sierść do połysku doprowadzić.Co uczyniłem . Zbudowałem mu nawet stajenkę coby nie marzł w zimę . Nie było to proste bo kuc ma nadwagę (6mm grubości).
Zapasik mocy także posiada, jak ratlerek szczuty na muchę. Dość już gadania, pora na fotki.
*-brzydkie słowo.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Korzystając z okazji chciałbym podziękować TWÓRCY owego dzieła : Dzięki JUMBO ,niech CI służy wena twórcza.
P.S. -podobno moje cudo było kiedyś tasakiem .
P.S.2- sorry za jakość fotek , mój cyfrak to złom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tekst dowcipny.
Aparat do d......*
* - brzydkie słowo.
Napisano Ponad rok temu
kurna. ale foty to takie ze lepiej je sie w miniaturach oglada.
Też to zauważyłem . :wink: Nienawidzę swojego cyfraka ! Nie mogę narazie zrobić lepszych .
Napisano Ponad rok temu
moze zamiast kolejnego noza aparat?
Przepraszam ale to HEREZJA .
Sorry nie wytrzymałem :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bez przesady...wystarczy unieruchomic aparat lub zwiekszyc czas otwarcia migawki.
Yyy a nie zmniejszyć przypadkiem...?
Napisano Ponad rok temu
Fajny kurdupelek! Mr Rinaldi by sie nie powstydzil
Napisano Ponad rok temu
Muszę gdzieś wyszukać materiał na takie coś
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcia jak zawsze :blus: .
Leży wyśmienicie,niestety fotki w lewej macce ,prawa jeszcze się nie domyka .
Najlepiej pasuje między palce środkowy i serdeczny . Wygodnie opiera się wtedy o wnętrze dłoni.
Latwo go też trzymać ,środkowym i kciukiem ze wskazującym na górnej krawędzi . Nieoceniony rozpruwacz paczek i opakowań. Zastanawiam się czy Jumbo ma jakieś talenty pozazmysłowe , bo zrobił go jak na miarę. :wink:
Aha, mam małe dłonie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KO tobie sie chyba za bardzo lapy kolebocom a nie aparat do dupy
Od kilku lat nie piję ! To bydle naprawdę jest do dupy . Pełna i bezmózga automatyka . Zero ustawień , przyzwoicie bierze tylko widoczki i zbiorówki w pełnym słońcu . Szmelc .
Sorry za OT.
Napisano Ponad rok temu
Ja ja z ojcem robilem se zawody w strzelaniu z wiatrowki , robilem go jak chcialem do momentu az se cos chlapnal. Potem to juz pogrom 8O
Do zapalek strzelalismy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mój największy skarb :)
- Ponad rok temu
-
Buck mod. 296
- Ponad rok temu
-
Rysy na ostrzu
- Ponad rok temu
-
Sobotnie disco pani Zuzanny(HOOOT - nie dla wrazliwych!!!)
- Ponad rok temu
-
Mayo
- Ponad rok temu
-
Szept... Greco "Baby Whisper"
- Ponad rok temu
-
CRKT Lake Signature
- Ponad rok temu
-
Koji