Kontuzje kregoslupa
Napisano Ponad rok temu
Jakies rady dla ludzi z korzonkami??? (to problem mojego kolegi - ale poruszamy sie podobnie - bol ten sam...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na szczęście przyszły wakacje więc po trzech miesiącach bez wielkiej straty czasu wróciłam na treningi. Ale muszę uważać- nie na wszystko sobie pozwalam - ewentualnie za niektore ćwiczenia płacę bólem i ograniczeniem ruchomości. Ale treningi to nałóg i nawet z trumny pewnie się na chwilę jeszcze podniosę :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Po treningu, takim bardziej rzutowym, kark...jakby nieco sztywniejszy się robi. Lekarz mnie tylko spytał...a potrzebne panu to dżu dżitsu ( tu nastąpiła sekundowa przerwa) i sam sobie odpowiedział, no potrzebne, jasne że potrzebne :-)
Napisano Ponad rok temu
Staram sie temu zapobiegać - witaminy, ochraniacze, ale praktycznie nie pomaga.
Wiem, że na starość wszystko się odezwie - możę wtedy ktoś wymysli ju jitsu dla ludzi na wózkach :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak zapobiegac kontuzjom? Tak z perspektywy czasu mysle ze najwazniejsza jest kondycja twego ciala - cwiczcie sie - rozciagajcie i zawsze podchodzcie do treningu rozgrzani... oczywiscie ze trenujemy po to aby byc gotowym do walki nawet na "zimno" - ale trening w dojo powinien zwiekszac wasze szanse tam na ulicy... Uczac sie technik nie zapominajcie cwiczyc swe ciala - !!! Zwlaszcza gietkosc kregoslupa :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dżwignie na kręgosłup...??
- Ponad rok temu
-
kluby w poznaniu
- Ponad rok temu
-
ANALIZA SHAOLIN CHIN-NA -ktos analizowal techniki?
- Ponad rok temu
-
A w Kielcach będzie staż w ten weekend :)
- Ponad rok temu
-
pompki na pięściach
- Ponad rok temu
-
problem z kontuzją
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
szukam kogos