Qurde no niemoge ...
Napisano Ponad rok temu
P.S. W szkole dostajesz oceny czy zgodnie z nową modą na bezstresowe wychowanie idą kolorowe karteczki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym tez ze jak nietrafisz to po tobie wiec po co to powtarzasz?? :?
(zadko bywa ze jak zaczepia cie koles to od razu podchodzi do ciebie na odległosc 20cm )
Napisano Ponad rok temu
zaatakwoał mnie inwalida z wykałaczką w reku. Co zrobie?? Może sprzetam mu tora yop w głowe ?? Hmmm Czemu nie ??.
Jak już wymyślać sytuacje to najbardziej prawdopodobne a nie jakeś totalnie nieprawdopodobne.
Napisano Ponad rok temu
Zadko bywa ze koles bez powiedzenia slowa grzebie ci od razu po kieszeniach!!
Napisano Ponad rok temu
A tak wogóle to mieszkam w Krakowie.
Napisano Ponad rok temu
Ja znam osobiscie sporo osób które zaczepiaja sie w pojedynke;] No ale wiekszosc z nich moze bez obawy;]
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie rozumiesz słowa pisanego, obcy jest ci system oświaty, to jakoś nie widzę sensu dyskutowania z tobą. Żyjesz mniej niż ja ćwiczę i ciskasz się z jakimiś poradami. Jest forum konkurencyjne którego nie polecam ze względu na ilość forumowiczów w wieku gimnazjalnym, ale dla ciebie powinno byc odpowiednie.Technika - to cos co wykonujesz. Uderzenie jest techniką, kopnięcie jest techniką. Bronisz się i atakujesz jakąś techniką . . . itp. itd.
P.S. W szkole dostajesz oceny czy zgodnie z nową modą na bezstresowe wychowanie idą kolorowe karteczki?
Napisano Ponad rok temu
Uważasz, że gimnazjaliści zawsze gadają same głupoty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciscokid_TKD ma rację - temat należy zamknąć. W zamian proponowałbym napisać w czasie przeszłym - co wyszło, co nie.
Różni ludzie rózne rzeczy sądzą i wszystko jest OK. dopóki nie mają to byc prawdy objawione. Różnorodność na tym [polega że każdemu inne rzeczy wychodzą w walce.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Wybaczamdrexio, jak 14-to latek zaczyna układać trening młodszemu koledze i do tego kreuje się na znawcę jakich mało to wybacz - nie zdzierżyłem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla moderatora
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UŻYWANIE NÓG I RĄK W TKD
- Ponad rok temu
-
KRL?
- Ponad rok temu
-
Ile przerwy po I cup.
- Ponad rok temu
-
Kasa kasa kasa
- Ponad rok temu
-
Dr Zbigniew Bujak VI Dan - najlepszy trener w kraju?
- Ponad rok temu
-
kyorumse?
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Kytu Dang 7 dan, 13.II. Świdnik
- Ponad rok temu
-
"WTF Taekwondo" (magazine)
- Ponad rok temu
-
nechrist pozbyl sie niebieskiego pasa