Wyniki UFC 51
Napisano Ponad rok temu
2 Karo Parisyan def Chris Lytle Decision (Unanimous) 5:00 3
3 David Loiseau def Gideon Ray TKO (Doctor Stoppage) 5:00 1
4 Paul Buentello def Justin Eilers KO (Punch) 3:34 1
5 Mike Kyle def James Irvin KO (Punch) 1:55 1
6 Evan Tanner def David Terrell TKO (Strikes) 4:35 1
7 Andrei Arlovski def Tim Sylvia Submission (Ankle Lock) 0:47 1
8 Pete Sell def Phil Baroni Submission (Guillotine Choke) 4:19 3
9 Tito Ortiz def Vitor Belfort Decision (Split) 5:00 3
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Może jakieś zdjęcia/filmiki ?
Bądź ufny i cierpliwy w stosunku do naszych moderatorów

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
I vitor zawrze przegrywa kiedy nie atakuje. powinien byc agresywny i przycisnac goscia a nie czekac na kontre. jakby belfort walczyl jak silva to wygrywal by duzo wiecej.
ps arlovski to BESTIA. mir robi w gacie bo jak sie spodkaja to dostanie ostre lanie.
Napisano Ponad rok temu
ps arlovski to BESTIA. mir robi w gacie bo jak sie spodkaja to dostanie ostre lanie.
Moge tylko powiedziec ze niedoceniasz Mir'a. To taki Mino walczacy w klatce ;-) A Arlovski to morderca, fakt :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Download Size 779MB
Średnia predkość 40-50 kb/s
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, po to jest.Spoko, po to jestem :wink:
 Dolly, aż się dziś zmobilizowałem i na pocztę pobiegłem z rana a całą noc ściągałem. Właśnie obejrzałem i ..... No nie jestem zachwycony. To znaczy jestem zachwycony, że tak szybko to mogłem obejrzeć, ale poziom jakiś taki nie taki. Wiało nudą. A już Tito z Belfortem, ten zmęczony, ten się boi, temu znowu się nie chce, nie no, słuchajcie, albo ja mam zły dzień, albo jakaś lipa z tym UFC się robi. Aha, mam nadzieję, że tak już teraz będzie ze wszystkimi turniejami, tak? Tydzień po premierze do ściągnięcia od Dolly? Super. 8)
  Dolly, aż się dziś zmobilizowałem i na pocztę pobiegłem z rana a całą noc ściągałem. Właśnie obejrzałem i ..... No nie jestem zachwycony. To znaczy jestem zachwycony, że tak szybko to mogłem obejrzeć, ale poziom jakiś taki nie taki. Wiało nudą. A już Tito z Belfortem, ten zmęczony, ten się boi, temu znowu się nie chce, nie no, słuchajcie, albo ja mam zły dzień, albo jakaś lipa z tym UFC się robi. Aha, mam nadzieję, że tak już teraz będzie ze wszystkimi turniejami, tak? Tydzień po premierze do ściągnięcia od Dolly? Super. 8)

Napisano Ponad rok temu
Tydzień po premierze do ściągnięcia od Dolly? Super. 8)
you said 'Dolly' :-) :wink:
Napisano Ponad rok temu
aż się dziś zmobilizowałem i na pocztę pobiegłem
No wreszcie!

Tarciu (czekający na DVD 8) )
Napisano Ponad rok temu
Niech Dollyo będzie pochwalony za tego linka

To moj czarnuch, nieeee 8)
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze dodajcie, że Datsik to mega bestia, bo znokautował Arlowskiego. A Andrei niech zawalczy rewanża z Pedro Rizzo, to będzie miał znów połamaną twarz :-)
datsik dostawal po dupsku zanim nie znokautowal andrieja. jak arlovski walczyl z rizzo to mial chyba z 22 lata, przez ostatnie trzy lata bardzo sie poprawil. do tego, przyja zla strategie, za bardzo szanowal pedro i za malo atakowal, walczyl w stojce zamiast w parterze itd.
no moze nie wiesz ale pedro zostal TKOwany przez Gana McGee, ktorego sylvia ostro zlal. W walce z sylvia, bylo ewidente to ze arlovski jest duzo duzo leprzy. te liniowe porownania nei zawsze dzialaja ale to zawsze cos no nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Gdzie kupic szorty do MMA w polsce? Gdzie kupic szorty do MMA w polsce?- Ponad rok temu 
- 
			 I Eliminacje - Zawodowe MMA Polska (Warszawa) I Eliminacje - Zawodowe MMA Polska (Warszawa)- Ponad rok temu 
- 
			 colloseum w telewizji colloseum w telewizji- Ponad rok temu 
- 
			 Dla ludzi z Poznania i Wielkopolski!!! Zawody Amatorskie MMA Dla ludzi z Poznania i Wielkopolski!!! Zawody Amatorskie MMAGuest_budo_fason_3mam_* - Ponad rok temu 
- 
			 ktoś może ma filmiki z colosseum V?? ktoś może ma filmiki z colosseum V??- Ponad rok temu 
- 
			 BUSHIDO Gala Sztuk Walk. Walka o pas Mistrza Europy Szczecin BUSHIDO Gala Sztuk Walk. Walka o pas Mistrza Europy Szczecin- Ponad rok temu 
- 
			 Misiek i Temil !!!!!!!!!!! Misiek i Temil !!!!!!!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Amatorska Liga MMA Amatorska Liga MMA- Ponad rok temu 
- 
			 Abidi zlał Lebannera!!?? Abidi zlał Lebannera!!??- Ponad rok temu 
- 
			 K-1 WORLD MAX 2004 WORLD TOURNAMENT FINAL 29.01 Eurosport K-1 WORLD MAX 2004 WORLD TOURNAMENT FINAL 29.01 Eurosport- Ponad rok temu