Gdzie kupic szorty do MMA w polsce?
Napisano Ponad rok temu
Byl bym bardzo wdzieczny za jakies namiary na skep w polsce.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz szukac na budobazarze moze ktos akurat bedzie mial do sprzedania ale radze uzbroic sie w cierpliwosc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyne jakie znalazlem to na bad-boyu ale nie zaspecjalne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale polecam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] właśnie od nich zamówiłem i jest OK. Płacisz kartą, jeśli masz zamówienie powyżej 69$ to przysyłają Ci za darmo (możesz się np. z kumplem umówić i kupić razem). Czas dostawy u mnie był jeden tydzień. Pozatem mają te same ceny co polscy producenci, a dużo lepszą jakość.
Napisano Ponad rok temu
Ale swoja droga jaki to byl by interes, skoro w polsce nie da sie praktycznie nigdzie dostac. Szkoda ze nikomu sie nie chce sprowadzic troche towaru, bo czuje ze poszły by jak swieze bułeczki
Aha. Tylko taka jedna uwaga: z Brazylijczykami nie warto robić interesów. Jeśli ktoś próbował, to dobrze wie o czym mówię. Wydaje mi się, że nie jestem jakimś (wyjątkowym) ksenofobem, ale słowo daję - nie ma bardziej niesolidnego narodu. Jeśli ktoś chciałby się zabrać za taki interes, to musiałby mieć jakiegoś gostka na miejscu, który by wszystkiego przypilnował. Lub jeździć tam osobiście, tak jak to robi Artur Jarota.
Dlatego odradzam jakiekolwiek większe transakcje ze sklepami brazylijskimi. Chociaż, jak zwykle, polecam Atamę (tym bardziej, że gość zajmujący się dystrybucją ubranek Atamy nazywa się Eric Fehrmann - od razu kojarzy się z germańską precyzją i solidnością. )
Napisano Ponad rok temu
Z mmagear.com nie skorzystasz, bo chyba właśnie upadli (dzwoniłem na ich numer w Rio i włącza się informacja, że wybrany numer został wyłączony).
Życzyłbym im tego z całego serca, ale nie wydaje mi się - to byłoby zbyt piękne. Po prostu, skur*syny mają tyle reklamacji że nigdy nie odbierają telefonu.
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest, w każdej paczce pomyłka. A to zamawiasz S dostajesz XXL, a to zamiast T-shirt gacie i tak dookoła Wojtek. :?Po prostu, skur*syny mają tyle reklamacji że nigdy nie odbierają telefonu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
osCommerce rządziHe he... Widze, ze sklepik ma ten sam szablon co Bad Boy. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
I Eliminacje - Zawodowe MMA Polska (Warszawa)
- Ponad rok temu
-
colloseum w telewizji
- Ponad rok temu
-
Dla ludzi z Poznania i Wielkopolski!!! Zawody Amatorskie MMA
Guest_budo_fason_3mam_* - Ponad rok temu
-
ktoś może ma filmiki z colosseum V??
- Ponad rok temu
-
BUSHIDO Gala Sztuk Walk. Walka o pas Mistrza Europy Szczecin