Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pytanie o bojówki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

Re: Pytanie o bojówki

To ja moze glupie pytanie, ale mnie to intryguje - czy dobrze wypatrzylem, ze BDU sa w najrozniejszych kolorach, a M65 wystepuja tylko w oliwkowym?

Są i inne kolory tylko trudo je zdobyc :( :( :(

na odwrot wrecz, olivki sa ciezsze niz woodlandy
  • 0

budo_mateuszk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 122 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tak to ja Cyniu :)

A tak przy okazji - widziałem ostatnio w Warszawie M - 65 kurtkę w 3c desert, kontraktu nie ogladałem po prostu podaję fakt.
  • 0

budo_m_a_c
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hmm, mówimy teraz o kurtce czy o spodniach? :-) Sugerowałem się tematem (bojówki), sam jestem ciekaw czy produkowano spodnie w innych wersjach niż OG i woodland. Kurtki występują chyba w 3 wersjach OG, woodland i 3color. Może jeszcze w innych wersjach były produkowane (kontraktowe oczywiście)?

Najtrudniej kupić kurtkę Mke OG Small-Short. Wiem, bo się sporo napociłem żeby ją dorwać :-) .
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tak to ja Cyniu :)

A tak przy okazji - widziałem ostatnio w Warszawie M - 65 kurtkę w 3c desert, kontraktu nie ogladałem po prostu podaję fakt.

a byly takie, kontraktowe. fajne bardzo[/list]
  • 0

budo_savage
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Krvavy proponuje zebys sie udał do gdyni na plac kaszubski (końcówka Swiętojanskiej). Tam jest taki sklepik "desant" (na przeciwko komisariatu policji) gdzie kupiłem swoje bojówki. Nie wiem jednak czy to M65 w każdym razie wydają sie być podobne. Ich cena w lipcu wynosiła 120 albo 150 zł (nie pamietam dokładnie)...

lepiej do Paragrafu 22 na 10tego Lutego- większy wybór, lepszy sklep.

Co do bojówek.
Dużo jest fajnych itp.
ALE
kupujcie TYLKO ORYGINALNE I KONTARKTOWE sorty armijne- macie gwarancje wytzrymałosci i trwałosci.

A 5,11 Tactical są super :) contractozry je lubią :)

planuję niedługo zaopatrzyć się w m 65. ponieważ mieszkam w 3city to pewnie wybiorę się do paragrafu 22 (ew. w necie może uda mi sie znalezc cos ciekawego)
mozesz mi kapral napisać jak mam rozpoznać kontraktowe m 65 - czyli jakie mają cechy charakterysyczne typu metki, materiał etc. bo się w ogóle na tym nie znam a zależy mi by kupić oryginalne. Czy sprzedawcy w paragrafie są na tyle uczciwi że nie wcisną mi podróby?
i jeszcze jak to jest z dużymi rozmiarami? bo ja bym potrzebował chyba xl a te ponoć są trudno dostępne
  • 0

budo_savage
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie ma możliwości edycji, więc piszę drugiego posta

w internecie znalazlem rozróżnienie na kontrakt wojskowy i kontrakt fabryczny- jaka jest różnica?
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

w P22, przynajmniej w Gdyni, sciemy ci nie wcisną, jak się zapytasz to ci powiedzą.
Kontrakt fabryczy, to pewnie to placebo co firmy szyjące dla wosjka, wypusczają na rynek cywilny partie, z pseudo kontraktem "żeby było"
  • 0

budo_krvavy
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Byłem w P22 przed świętami i niestety M65 mieli tylko dla karłów z chorobliwą otyłością :) Możnaby się teraz przejść i zabadać, czy była nowa dostawa.
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Byłem w P22 przed świętami i niestety M65 mieli tylko dla karłów z chorobliwą otyłością :) Możnaby się teraz przejść i zabadać, czy była nowa dostawa.

jeśli chodzi o oryginały, inne już bardzo cieżko dorwać.
  • 0

budo_m_a_c
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 174 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ze spodni dużo jest Small-Shortów, w przeciwnieństwie do kurtek, wśród których taki rozmiar ciężko dostać.

Czym różni się taki pseudo kontrakt (na rynek cywilny) od kontraktu? Jeśli dobrze rozumiem, kontraktem jest np "DSA100-75-C-1200" z metki?
  • 0

budo_mlodyraduh
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 342 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:FMA

Napisano Ponad rok temu

Szukałem ostatnio jakiś bojówek na lato. Wymagania były dość jasne.Mają być lekkie ,przewiewne,szybko schnące i co najważniejsze nie mogą być camo. Znalazłem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie wiem czy to dobry wybór (bo jestem laikiem), tak wiec będę wdzięczny za jakieś opinie o tych spodniach. Oczywiście chętnie zobaczę jakieś lepsze propozycje :wink:

pozdrawiam

mlodyraduh :drinking:
  • 0

budo_opona
  • Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mają być lekkie ,przewiewne,szybko schnące i co najważniejsze nie mogą być camo.

Coz, kopie BDU ze 100% bawelny to zbyt mocne raczej nie sa... Ze zdjec trudno wywnioskowac kto jest producentem tych spodni, ale mialem dokladnie tak wygladajace Proppery, o ktorych opinie mozesz poczytac [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja ze swej strony polecam oryginalne M65... sa pancerne, nie w camo, szybko schna, a jak podwiniesz nogawki, to sa w miare przewiewne :)
  • 0

budo_savage
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja ze swej strony polecam oryginalne M65... sa pancerne, nie w camo, szybko schna, a jak podwiniesz nogawki, to sa w miare przewiewne :)

co to jest "camo"?
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kamuflarz :wink:
  • 0

budo_krvavy
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Spory wybór mają na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sprzedają też swój towar na allegro. Nie badam jednak do końca kwestii materiałów. Ktoś napisał że oryginały M-65 są 50/50 bawełna nylon. Kopie m-65 są 50/50 poza przepieranymi, które są ze 100% bawełny. Trochę się w tym gubię. Wizualnie bardziej podobają mi się kopie - bo mają w ofercie kolor olive. Oryginały są tylko olive green, ale oryginały to oryginały. Korzystaliście kiedyś z usług tego sklepu? Jak to w końcu jest z tymi materiałami?
  • 0

budo_kanubis
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szukam M65 oryginalnych w rozmiarze xlong.... jak ktoś coś takiego zobaczy to proszę,,, nie,,, wręcz błagam o informację ;) !!!!!!!!!

Pozdrawiam

Mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_savage
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szukam M65 oryginalnych w rozmiarze xlong.... jak ktoś coś takiego zobaczy to proszę,,, nie,,, wręcz błagam o informację ;) !!!!!!!!!

Pozdrawiam

Mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

tez szukam ten rozmiar od ponad miecha i nic, wiec również proszę o info jakby ktos cos....

a może ktos z budowniczych ma oryginalne m65 na 188 cm wzrostu i chcialby sprzedac? :)
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Xlong :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
  • 0

budo_savage
  • Użytkownik
  • Pip
  • 42 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Xlong :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

nie jestem znawcą tematu, więc może wytłumaczysz cow tym smiesznego :)

mam nadzieje ze nie chcesz przez to powiedziec ze m65 nie ma w ogole w takim rozmiarze? (long maja 114 cm dlugosci wiec wydaje mi sie ze dluzszy rozmiar tez powinien byc :? )
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

praktycznie rzecz biorac niedostepne. Chyba ze oplaca ci sie placic jakies 260 zeta i czekac kilka tygodni. W pentagonie ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) chyba jest taka opcja.

I co do rozmiaru, muslis jeszce szerokows w pasie(s-m-l) okreslic
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025