na odwrot wrecz, olivki sa ciezsze niz woodlandySą i inne kolory tylko trudo je zdobycTo ja moze glupie pytanie, ale mnie to intryguje - czy dobrze wypatrzylem, ze BDU sa w najrozniejszych kolorach, a M65 wystepuja tylko w oliwkowym?
Pytanie o bojówki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji - widziałem ostatnio w Warszawie M - 65 kurtkę w 3c desert, kontraktu nie ogladałem po prostu podaję fakt.
Napisano Ponad rok temu
Najtrudniej kupić kurtkę Mke OG Small-Short. Wiem, bo się sporo napociłem żeby ją dorwać :-) .
Napisano Ponad rok temu
a byly takie, kontraktowe. fajne bardzo[/list]Tak to ja Cyniu
A tak przy okazji - widziałem ostatnio w Warszawie M - 65 kurtkę w 3c desert, kontraktu nie ogladałem po prostu podaję fakt.
Napisano Ponad rok temu
lepiej do Paragrafu 22 na 10tego Lutego- większy wybór, lepszy sklep.Krvavy proponuje zebys sie udał do gdyni na plac kaszubski (końcówka Swiętojanskiej). Tam jest taki sklepik "desant" (na przeciwko komisariatu policji) gdzie kupiłem swoje bojówki. Nie wiem jednak czy to M65 w każdym razie wydają sie być podobne. Ich cena w lipcu wynosiła 120 albo 150 zł (nie pamietam dokładnie)...
Co do bojówek.
Dużo jest fajnych itp.
ALE
kupujcie TYLKO ORYGINALNE I KONTARKTOWE sorty armijne- macie gwarancje wytzrymałosci i trwałosci.
A 5,11 Tactical są super contractozry je lubią
planuję niedługo zaopatrzyć się w m 65. ponieważ mieszkam w 3city to pewnie wybiorę się do paragrafu 22 (ew. w necie może uda mi sie znalezc cos ciekawego)
mozesz mi kapral napisać jak mam rozpoznać kontraktowe m 65 - czyli jakie mają cechy charakterysyczne typu metki, materiał etc. bo się w ogóle na tym nie znam a zależy mi by kupić oryginalne. Czy sprzedawcy w paragrafie są na tyle uczciwi że nie wcisną mi podróby?
i jeszcze jak to jest z dużymi rozmiarami? bo ja bym potrzebował chyba xl a te ponoć są trudno dostępne
Napisano Ponad rok temu
w internecie znalazlem rozróżnienie na kontrakt wojskowy i kontrakt fabryczny- jaka jest różnica?
Napisano Ponad rok temu
Kontrakt fabryczy, to pewnie to placebo co firmy szyjące dla wosjka, wypusczają na rynek cywilny partie, z pseudo kontraktem "żeby było"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli chodzi o oryginały, inne już bardzo cieżko dorwać.Byłem w P22 przed świętami i niestety M65 mieli tylko dla karłów z chorobliwą otyłością Możnaby się teraz przejść i zabadać, czy była nowa dostawa.
Napisano Ponad rok temu
Czym różni się taki pseudo kontrakt (na rynek cywilny) od kontraktu? Jeśli dobrze rozumiem, kontraktem jest np "DSA100-75-C-1200" z metki?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy to dobry wybór (bo jestem laikiem), tak wiec będę wdzięczny za jakieś opinie o tych spodniach. Oczywiście chętnie zobaczę jakieś lepsze propozycje :wink:
pozdrawiam
mlodyraduh :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Coz, kopie BDU ze 100% bawelny to zbyt mocne raczej nie sa... Ze zdjec trudno wywnioskowac kto jest producentem tych spodni, ale mialem dokladnie tak wygladajace Proppery, o ktorych opinie mozesz poczytac [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Mają być lekkie ,przewiewne,szybko schnące i co najważniejsze nie mogą być camo.
Ja ze swej strony polecam oryginalne M65... sa pancerne, nie w camo, szybko schna, a jak podwiniesz nogawki, to sa w miare przewiewne
Napisano Ponad rok temu
Ja ze swej strony polecam oryginalne M65... sa pancerne, nie w camo, szybko schna, a jak podwiniesz nogawki, to sa w miare przewiewne
co to jest "camo"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Szukam M65 oryginalnych w rozmiarze xlong.... jak ktoś coś takiego zobaczy to proszę,,, nie,,, wręcz błagam o informację !!!!!!!!!
Pozdrawiam
Mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tez szukam ten rozmiar od ponad miecha i nic, wiec również proszę o info jakby ktos cos....
a może ktos z budowniczych ma oryginalne m65 na 188 cm wzrostu i chcialby sprzedac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Xlong :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
nie jestem znawcą tematu, więc może wytłumaczysz cow tym smiesznego
mam nadzieje ze nie chcesz przez to powiedziec ze m65 nie ma w ogole w takim rozmiarze? (long maja 114 cm dlugosci wiec wydaje mi sie ze dluzszy rozmiar tez powinien byc :? )
Napisano Ponad rok temu
I co do rozmiaru, muslis jeszce szerokows w pasie(s-m-l) okreslic
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pasy taktyczne
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Tactical gear :>
- Ponad rok temu
-
Lornetka
- Ponad rok temu
-
Surefire KL1 gen 2 - gdzie w US do kupienia od ręki ????
- Ponad rok temu
-
TAD Dog Tags
- Ponad rok temu
-
E1e + old skool KL1
- Ponad rok temu
-
Gadżet dla latarkoholików i fotografów
- Ponad rok temu
-
Tool Logic Tool Lite