"szal" tajskich bokserów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mamy pzred sobą nie napierdalanie sie po pyskach a około 2000 lat wielkiej sztuki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomek nie mówie, żeby coś zmieniać albo dodawać od siebie do Muay Thai. Stwierdziłem ,że europejczycy nie czują tego tak jak tajowie to TYLE.
pzdr
ja:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
calkowicie zgadzam sie z XaiMoon-em szanuje zdanie innych ale wkurwia mnie ze wai kru jest obowiazkowe (w Polsce) a nawet w tailandii nie jest obowiazkowe
Bo w tajlandi jest nie do pomyslenia coby nie zrobic wai kru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
FMT jeszcze nie widziałem zeby podczas zawodów organizatorzy oraz sedziowie kogokolwiek wyrzucili za brak wai khru. Myslę ze wszyscy podchodzą do tego bardzo liberalnie....wystrczy przejść się koło ringu, pare razy uderzyć w słupki. Może za bardzo liberalnie....sam się bije w pierś że za mało nauczam ludzi tego pieknego rytuału...poprawię się
noo, na to czekamy
Napisano Ponad rok temu
FMT jeszcze nie widziałem zeby podczas zawodów organizatorzy oraz sedziowie kogokolwiek wyrzucili za brak wai khru. Myslę ze wszyscy podchodzą do tego bardzo liberalnie....wystrczy przejść się koło ringu, pare razy uderzyć w słupki. Może za bardzo liberalnie....sam się bije w pierś że za mało nauczam ludzi tego pieknego rytuału...poprawię się
Licze na ciebie buahhahaha :wink:
SORKI ALE NIE WIDZALEM POSTU KAPRALA wsumie to glownie mi chodzi o TYCHY ;p buahahah
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noworoczna gala (29.12.2004) na Rachadamnern Stadium -wyniki
- Ponad rok temu
-
Jak zawiesić worek???
- Ponad rok temu
-
S-1 - urodziny krola (05.12.2004) wyniki & foty
- Ponad rok temu