Pazurek ( dużo zdjęć)
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze zdjątka w kolejności jak ida . Mysle ze zdąże zanim kumpel zabierze mi cyfrówke. Stal 4H13
po 2 godzinach wyglada to tak:
mysle ze wyrobie sie z nożykiem w ok 6 roboczogodzin
c.d.n ( nam nadzieje)
Napisano Ponad rok temu
Hideway jak się patrzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
*BNC - brain numerating control, w odróżnieniu od CNC - computer numertaing control
Napisano Ponad rok temu
Rowniutko, systematycznie. Czadzik.
Czekam na szlif
Pozdr.
G3d
Napisano Ponad rok temu
Ile to kosztuje? Dostane w kazdym Leroyu czy musze szukac specjalnie?A to jest brzeszczot w postaci druta w którym zatopione są diamenciki techniczne - jak się ma wprawę to idzie nawet nieźle przy wycinaniu - taki podręczny laser BNC* do blach
*BNC - brain numerating control, w odróżnieniu od CNC - computer numertaing control
Napisano Ponad rok temu
Szczery podziw!
Hideway first class z tego będzie , jak rozpoczniesz produkcję seryjną -daj znać . :wink:
Niecierpliwie czekam na efekt końcowy .
Napisano Ponad rok temu
Ile to kosztuje? Dostane w kazdym Leroyu czy musze szukac specjalnie?A to jest brzeszczot w postaci druta w którym zatopione są diamenciki techniczne - jak się ma wprawę to idzie nawet nieźle przy wycinaniu - taki podręczny laser BNC* do blach
Kupisz bez porblemu - koszt około 10zł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nożyk zapowiada się świetnie, mam pytanie czy to jakaś dobra stal i jaka jest jej grubośc.
4h13 to jest pi razy drzwi 420
Napisano Ponad rok temu
co do makiety polecam juz cos o czym kiedys pisalem i ja i Jumbo - PCV "spienione" - w formie płacht o grubości 3mm i 6mm. Rewelacja do robienia makiet. proste i szybkie w obróbce. do dostania w kazdy supermarkecie budowlanym.
gratulacje. naprawde jak na razie swietna robota. wspolczuje jedynie szlifu, ale jak widac masz zaciecie do precyzyjnej roboty i swietnie ci to wychodzi+ naprawde dobre pomysly (np.jak wyciac otowr na palce) - mnie to najbardziej urzeklo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czarne, taktyczne tanto z duzym zapasem mocy
- Ponad rok temu
-
Ball dentent - ma ktoś?
- Ponad rok temu