Jean-Charles Skarbowski?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
linków ci nie zapodam, bo wsio co widziałem to nie z intetu tylko na eurosport.
widziałem 3 walki, 1 z samirem, 1 z tajcem i ostatnia tez z tajcem, ale bardzo znanym. Daje chłopka rade. Charakterem troche jak Ramon, ale walczy zupełnie inaczej, zupełnie jak tajlandczyk, bardzo mocny fizycznie, potwornie kopie z przedniej (lewej) nogi. Nie podpala sie, cały czas do przodu. Mało kopie lokasów, sporo prawej ręki i lewej nogi, niesamowicie szybki, wytrzymały (choć to juz troche widac na twarzy). heh i podobnie jak Ramon mało broni, skupia sie nakrótkich bardzo mocnych i precyzyjnych seriach.
Co do walk to z samirem przegrał sam nie wiem dlaczego, samir robił popisówe skakał jak pajac, walił obrotowki 1 po drugiej, masa przekombinowanych technik które wogle nie robiły na skarbowskim wrazenia, a on jak czołg, gdyby nie praca na nogach i doświadczenie samira w ringu (100 walk kicka na 100 wygranych) miałby kłopot chłopina, poza tym walka była w formule kicka z lowkickiem
1 walka z tajcem wygrana 2 runda ko po prawym prostym, 2 walka z chamsack'iem, taki tleniony tajec - znany champion z lumpini, Sakrbowski wygrał po 2 dodatkowych rundach na punkty - niesamowita walka.
warto jej poszukać.
skarbowski to franc. o polskich korzeniach (chyba matka z tego co pamiętam). Mieszka we francji ale wiecej czasu spędza w tajlandii i tam walczy.
opozdrawiam
witek
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak każdy zawodnik , ma swoje wzloty i upadki, tą walkę zaliczy raczej do tych drugich !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej Pierwszego Kroku w Katowicach 23.01.br
- Ponad rok temu
-
Seminarium muay thai 14.01.2005r. Warszawa
- Ponad rok temu
-
smierdzace rekawice:/
- Ponad rok temu