MFN CAGE FIGHT - GERMANY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rafał z Cengis Dana...
Podobno przeciwnik Rafała jest całkiem niezły...
Napisano Ponad rok temu
Nawet bardzo dobry. Wygrał z Łukaszem Janasem. Ostatnio pokonał go Yamabushi, ale po ciężkiej walce. Rafał nie będzie miał łatwo. Jak w większości pojedynków polskich zawodników, największym problemem jest to, ze dowiadują się o walce tydzień wcześniej, a niektórzy, jak Maciek, dwa dni wcześniej. Tak, ze panowie, szacunek. Swoją drogą, mam wielką nadzieję, że niebawem to się zmieni.Rafał z Cengis Dana...
Napisano Ponad rok temu
bedzie jakas transmisja na budo??
Napisano Ponad rok temu
Rafał z Cengis Dana...
Jest bardzo dobry. Trochę za mocny przeciwnik jak na 2 walke Rafała ale bede dobrej myśli i stawiam na mata leo Kimura pewnie też podobnie obstawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GRATULACJE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak tam Andrzej Kulik?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andrzej Kulik wygrał, podobno rozniósł przeciwnika.
W takim razie gratulacje dla Andrzeja! W ogóle wszystkim chłopakom należą się gratulacje Szkoda, że Rafałowi nie udało się wskoczyć za plecy - wtedy byłoby po wszystkiemu :wink: Miejmy nadzieję, że będzie miał okazję się zrewanżować.
Napisano Ponad rok temu
Co do mojej walki. Rzeczywiście dowiedziałem że o walce w czwartek, po bardzo ostrym siłowym treningu. Przeciwnik bardzo dobrze uderzał i kopał, walczyliśmy większość w stójce, bardzo ostre wymiany. Miałem już zapięty trójkąt, słyszałem jak charczy kiedy usłyszałem "Stop fight" (koniec pierwszej rundy), zdybym miał 5 sekund więcej, to bym go pojechał. W drugiej rundzie walczyliśmy ostro w stójce, potem chwilę w parterze, ale niestety wysiadłem kondycyjnie, czego to teraz nie mogę sobie darować. Odklepałem po uderzeniach zza pleców
Obiecałem sobie, ze to już się więcej nie powtórzy
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wykazy walk z turniejów MMA?
- Ponad rok temu
-
POLAK W K-1 MAX
- Ponad rok temu
-
Mirko CroCop vs Mark Coleman (15 lutego)
- Ponad rok temu
-
UFC 51 Super Saturday - 05.02.2005
- Ponad rok temu
-
Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
- Ponad rok temu
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III