MR.OLYMPIA 2009 ANKIETA
Napisano Ponad rok temu
Ja swój glos oddaje na JAY CUTLERA.Chociaz Jackson,Heath i Greene też wymiatają !
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jay Cutler, a czemu w ankiecie nie ma Coolemana
To on będzie jeszcze startował ?? Słyszałem ,że już tylko rekreacyjnie ćwiczy i ,że jest zalany w aktualnej formie.
Ale jak na sportowca juz stary jest,więc i tak nieźle sie trzyma ...
Napisano Ponad rok temu
o kurwa pierwsze słyszę... No w sumie to Swoje już zdobył, czas na innychTo on będzie jeszcze startował ?? Słyszałem ,że już tylko rekreacyjnie ćwiczy i ,że jest zalany w aktualnej formie.
Ale jak na sportowca juz stary jest,więc i tak nieźle sie trzyma ...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a nie wiecie co jest z Gregiem Kovacsem ?
Kovacs ? Przecież kulturysta z niego marny
Ale sile ma jak cyborg
Napisano Ponad rok temu
a nie wiecie co jest z Gregiem Kovacsem ?
Piliśmy razem u mnie na działce i powiedział mi, że w dupie ma takie zawody i nigdzie nie będzie startował ...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Ty jestes jakis nie wyrzyty...?Piliśmy razem u mnie na działce i powiedział mi, że w dupie ma takie zawody i nigdzie nie będzie startował ...
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to uważam,że Evan może poważnie namieszać.
Napisano Ponad rok temu
US_STRIKE Chyba w olimpiadzie KamasutryZapomnieliście dodać w ankiecie jednego zioma z czołówki kulturystyki. Jego name to US_STRIKE
A tak na poważnie to uważam,że Evan może poważnie namieszać.
Napisano Ponad rok temu
Widze ,że na cutlera głosuja tu i na innych forach zobaczymy jak to będzie
Ja mogł bym jechać na olympie ale było by bezsensu bo by było odrazu wiadomo kto WYGRA
Napisano Ponad rok temu
US jaki skromny
Widze ,że na cutlera głosuja tu i na innych forach zobaczymy jak to będzie
Ja mogł bym jechać na olympie ale było by bezsensu bo by było odrazu wiadomo kto WYGRA
Wiadome by było że ciebie nie wpuszczą na scenę
Napisano Ponad rok temu
Wiadome by było że ciebie nie wpuszczą na scenę
No tak mam taką mase ,że bym sie nie zmieścił tam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to troche inne pytanie ale jestem ciekawy gdzie w telewizji mozna zobaczyc zawody mr. olympia?? jesli ktos mogly odpowiedzec bede wdzieczny. na eurosporcie bedzie to transmitowanie??
Ja tam zawsze sledze relacje z neta, czesto ktos na bierzaco przesyla fotki i filmiki.
Zawody Mr. Olimpia odbeda sie 24-27 wrzesnia.
dla mnie wynik wyglada tak:
1 Jackson Dexter
2 Cutler Jey
3 Wolf Dennis
Dodam jeszcze ze w sobote mozliwosc startu stracil Robert Piotrkowicz ktory walczyl o eliminacje do Mr. olimpia w konkursie ATLANTIC CITY PRO zajol 6 miejsce a kwalifikowalo sie pierwszych trzech. Wygral Gustavo Badell, ktory tez moze liczyc sie w Mr. Olimpia 2009
Napisano Ponad rok temu
Szkoda ,że Piotrkowicz nie wystartuje
Napisano Ponad rok temu
a dlaeczego piotrokicz tak slabo szkoda bylo by super gdyby jakis polak dostal sie na olympie... szczerze to piotrkowicz ma zblizona sylwetke do dextera takze napewno mogl by powalczyc z dobra forma...
Napisano Ponad rok temu
a masz jakies ciekawe stronki gdzie mozna poogladac jakiies fajne relacje z zawodow czy na youtube ogladasz itp.??
a dlaeczego piotrokicz tak slabo szkoda bylo by super gdyby jakis polak dostal sie na olympie... szczerze to piotrkowicz ma zblizona sylwetke do dextera takze napewno mogl by powalczyc z dobra forma...
Nie mam zadnej konkretnej stony zazwyczaj szukam w google czesto sa to jakies fora internetowe. Mysle ze 6 miejsce Piotrkowicza to bardzo dobre miejsce tam startowali juz swiatowej klasy zawodowi kulturysci i bylo ponad dwadziescia zawodnikow. Tam liczy sie nie tyle dobra forma co nazwisko. Jak dlamnie Robert mogl by byc na 4-5 miejscu wyzej niestety napewno by nie wskoczyl. Brakuje mu jeszcze troche masy i zostalo mu jeszcze troche wody podskornej na brzuchu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok spoko dzieki. wiem czytalem artykół na temat piotrkowicza.. i to co mowisz tez swieta racja.. ale uwazam ze jak na nasz kraj to i tak super ze ktos w koncu sie podjal tego wyzwania i przechodzi na zawodowstwo. bo jak kazdy wie tam nie ma pieniedzy bez sponsora itd. idac tam trzeba byc juz naprawde kims zeby sie utrzymac. ale uwazam ze firma ultimate mu w tym duzo pomaga bo od dawna reklamowal ta firme a ruhl juz nie bedzie startowac z tego co wiem.
Mysle ze jak forma Roberta bedzie dalej zwyszkowac w tym tempie, to na mr. Olympia 2011 zobaczymy go na 100% bylo by to wielkie swieto dla Polskiej kulturystyki.