[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
spuud
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej radochy ze sprzedazy :wink:
ale piekny jest kurde, mnie sie zawsze mini udt snil
tylko ja mam jakiegos dziwnego stracha przed automatami ( i przed linerlockiem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bosz co za żenująca komercha
Znowu nazwa zerżnięta z oddziału specjalnego, z którym ten nóż raczej ma mało współnego, jako że został rozwiązany w 1984
![]()
UDT to protoplaści SEAL.
Napisano Ponad rok temu
Jakiś problem?So what?...
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.Bosz co za żenująca komercha
Znowu nazwa zerżnięta z oddziału specjalnego, z którym ten nóż raczej ma mało współnego, jako że został rozwiązany w 1984
![]()
UDT to protoplaści SEAL.
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię, że promowanie jest złe i rozumiem to co napisałeś.Singlaub - niestety noze nie poparte marketingiem nie maja racji bytu na rynku...nawet dobre, sprawdzone noze bez kampani reklamowej czy tez innych aspektach jakiejs autoprezentacji - przynosza straty co czasem prowadzi do upadku firm.. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mogę edytować posta...PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.
Jego odpytaj
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mogę edytować posta...PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.
Jego odpytaj
Dzięki za info rybak, faktycznie Piter tak napisał.
To ciekawe, jako że nóż powstał chyba w 1998 a oddziały UDT rozformowano w 1983.
Wszystkich płetwonurków z UDT wcielono do SEAL Teamów. Być może więc chodziło ogólnie o to, że nóż został uznany przez środowisko płetwonurków bojowych. Jeśli tak było to ok, w takim wypadku nazwa nie jest jak to ująłem "żenującą komerchą" i cofam co napisałem.![]()
Piter napisał że UDT to pododdział piechoty morskiej. Był to pododdział marynarki wojennej. No ale to już szczegół![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu