L-Underwater Demolition Team
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
spuud
Napisano Ponad rok temu
http://www.fabrykasi...pic.php?t=30036 :wink:
spuud
pozdrawia
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A troche z kasy sie wypstrykalem ostatnio
Napisano Ponad rok temu
Ufff przeszlo.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję i zazdroszczę ! Popsułem już dwie podróby tego cuda i pewnie kiedyś jeszcze jakąś kupię.
Spuud - szcześciarzu ,radochy z posiadania !
Napisano Ponad rok temu
ale piekny jest kurde, mnie sie zawsze mini udt snil
tylko ja mam jakiegos dziwnego stracha przed automatami ( i przed linerlockiem)
Napisano Ponad rok temu
ostrze super ale rekojeśc jakaś takaś obła za bardzo i pozaokrąglana
wiem wiem marudze
ale to tylko moje subiektywne odczucie.
Napisano Ponad rok temu
raczej radochy ze sprzedazy :wink:
ale piekny jest kurde, mnie sie zawsze mini udt snil
tylko ja mam jakiegos dziwnego stracha przed automatami ( i przed linerlockiem)
Psia mać ... starannie omijam na budo bazarze rzeczy ,które mogą mnie zachęcić do wydawania kasy przeznaczonej na triangla i nóż Budo .
Stąd ta pomyłka . Soooory ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UDT to protoplaści SEAL.
Napisano Ponad rok temu
Bosz co za żenująca komercha Znowu nazwa zerżnięta z oddziału specjalnego, z którym ten nóż raczej ma mało współnego, jako że został rozwiązany w 1984
UDT to protoplaści SEAL.
So what?
Napisano Ponad rok temu
Jakiś problem?So what?...
Masz coś do dodania w kwestii nazywania noży czy tylko nabijasz sobie licznik postów?
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Komercha? Nie sadze - Microtech nie jest firma, ktora musi przyciagac klientow nazwami swoich nozy :roll:
Napisano Ponad rok temu
a rekojesc jest mila, trzeba tylko wziac w lape. co do designu to juz gusta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.Bosz co za żenująca komercha Znowu nazwa zerżnięta z oddziału specjalnego, z którym ten nóż raczej ma mało współnego, jako że został rozwiązany w 1984
UDT to protoplaści SEAL.
Jego odpytaj
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię, że promowanie jest złe i rozumiem to co napisałeś.Singlaub - niestety noze nie poparte marketingiem nie maja racji bytu na rynku...nawet dobre, sprawdzone noze bez kampani reklamowej czy tez innych aspektach jakiejs autoprezentacji - przynosza straty co czasem prowadzi do upadku firm.. :roll:
Po prostu mnie się nie podoba takie żerowanie na znanych i cenionych markach. I tylko to mnie zniesmacza, co oczywiście nie ma żadnego wpływu na faktyczną jakość tego noża.
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mogę edytować posta...PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.
Jego odpytaj
Dzięki za info rybak, faktycznie Piter tak napisał.
To ciekawe, jako że nóż powstał chyba w 1998 a oddziały UDT rozformowano w 1983.
Wszystkich płetwonurków z UDT wcielono do SEAL Teamów. Być może więc chodziło ogólnie o to, że nóż został uznany przez środowisko płetwonurków bojowych. Jeśli tak było to ok, w takim wypadku nazwa nie jest jak to ująłem "żenującą komerchą" i cofam co napisałem.
Piter napisał że UDT to pododdział piechoty morskiej. Był to pododdział marynarki wojennej. No ale to już szczegół
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mogę edytować posta...PiterM twierdzi na swojej stronie, ze noz zostal zaprojektowany wlasnie specjalnie dla UDT.
Jego odpytaj
Dzięki za info rybak, faktycznie Piter tak napisał.
To ciekawe, jako że nóż powstał chyba w 1998 a oddziały UDT rozformowano w 1983.
Wszystkich płetwonurków z UDT wcielono do SEAL Teamów. Być może więc chodziło ogólnie o to, że nóż został uznany przez środowisko płetwonurków bojowych. Jeśli tak było to ok, w takim wypadku nazwa nie jest jak to ująłem "żenującą komerchą" i cofam co napisałem.
Piter napisał że UDT to pododdział piechoty morskiej. Był to pododdział marynarki wojennej. No ale to już szczegół
Nosz, singlaub musi pisać zawsze to co ja chciałbym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z taktycznej kuchni (Rinaldi)
- Ponad rok temu
-
Spyderco Yojimbo
- Ponad rok temu
-
SARK - bezpieczeństwo przede wszystkim :)
- Ponad rok temu
-
Aftermath
- Ponad rok temu
-
Emerson Commander... Karambit
- Ponad rok temu
-
Arystokracja wśród noży
- Ponad rok temu
-
Trojaczki niecalkiem jednojajowe ;)