Aftermath
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
7-calowiec z fotek z galerii IMHO zbyt duży i mało użyteczny , przyciąga wzrok , a ten ...."chamski taki".
Napisano Ponad rok temu
Zwykly szary tytan i bylby piekny.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Mnie również podobają się te płomienie, dosyć oryginalne ...Właśnie te wzorki nadają cały smak temu nożowi. Jest to niestety jeden z tych modeli, które zupełnie inaczej wyglądają "na żywo". Jak dla mnie jest on po prostu prześliczny
I na pewno nie ujmują temu nożowi na funkcjonalności ...
Napisano Ponad rok temu
 Jak nim pociągnę to ... chcę jeszcze raz. Zaraz będę jak szafa, bochenek na raz zjadam, to przez niego
  Jak nim pociągnę to ... chcę jeszcze raz. Zaraz będę jak szafa, bochenek na raz zjadam, to przez niego   Ale tą idyllę psują właśnie te płomienie  :?   Gładki tytan, tylko zmatowiony, i jeszcze skasować ten "kolec" na dupce w którym jest otwór na linkę, i już wtedy byłby dla mnie idealny.
  Ale tą idyllę psują właśnie te płomienie  :?   Gładki tytan, tylko zmatowiony, i jeszcze skasować ten "kolec" na dupce w którym jest otwór na linkę, i już wtedy byłby dla mnie idealny.

Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam nim pracować. No duży, ale świetnie go czuję, precyzyjny i ma MOC
Jak nim pociągnę to ... chcę jeszcze raz. Zaraz będę jak szafa, bochenek na raz zjadam, to przez niego
Ale tą idyllę psują właśnie te płomienie :? Gładki tytan, tylko zmatowiony, i jeszcze skasować ten "kolec" na dupce w którym jest otwór na linkę, i już wtedy byłby dla mnie idealny.
pytanie laika:
bardzo przeszkadzają te płomienie podczas pracy ? ...
bez nich chwyt byłby pewniejszy ? ...
Napisano Ponad rok temu

rewela jest
dla mnie jest wszystko okej
na zdjęciach wygląda kiepsko w porównaniu z tym co czuje sie po wzięciu go w łape
moc w czystej postaci
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Emerson Commander... Karambit Emerson Commander... Karambit- Ponad rok temu 
- 
			 Arystokracja wśród noży Arystokracja wśród noży- Ponad rok temu 
- 
			 Trojaczki niecalkiem jednojajowe ;) Trojaczki niecalkiem jednojajowe ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Nóż na Maxxa Nóż na Maxxa- Ponad rok temu 
- 
			 motylek odlecial..... motylek odlecial.....- Ponad rok temu 
- 
			 Becker Kerambit Becker Kerambit- Ponad rok temu 
- 
			 Nieżelazny;-) Nieżelazny;-)- Ponad rok temu 
- 
			 Sekcja zwlok Scaraba Sekcja zwlok Scaraba- Ponad rok temu 
- 
			 "oczko" dla Rybaka "oczko" dla Rybaka- Ponad rok temu