Tak w odniesieniu do rozmiarów to do plecaczka i w teern bylby wrecz wymarzony, ma "zapas mocy" ,raczej go nie widze jako EDC
ale po co ci wtedy folder skoro mozesz wziac fixed?
Napisano Ponad rok temu
Tak w odniesieniu do rozmiarów to do plecaczka i w teern bylby wrecz wymarzony, ma "zapas mocy" ,raczej go nie widze jako EDC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym neckiem to zart byl przeciez - ale na pasek? To Ty takie biodra i talie masz szerokie...?jako neck to niekoneicznie
ale pochewka i poziomo na pasek z tyłu
No jak to po co - zeby go kochac, otwierac, skladac, podziwiac... Ewentualnie komus sciac glowe, gdyby zaszla taka potrzeba.ps. nie wiem po co mi on by był - i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nie ubie jak mi ktos przeszkadza w jedzeniu ...
Napisano Ponad rok temu
Jestem poki co zwolennikiem folderów, nie zależnie od rozmiarów;] czekam tylko na choreo o nazwie Fixeed......pewnie mnie najdzie jak zwykly folderek nie bedzie juz wystarczał ,no chyba ze tenTak w odniesieniu do rozmiarów to do plecaczka i w teern bylby wrecz wymarzony, ma "zapas mocy" ,raczej go nie widze jako EDC
ale po co ci wtedy folder skoro mozesz wziac fixed?
Napisano Ponad rok temu
Panowie, ale o so chodzi?DR moze i jest bee ( tzn jest) ,
Napisano Ponad rok temu
Cały wątek o tym jest. Facet tak wkur... Micka Stridera że mała bania. Przywłaszczył sobie sposób podpalania tytanu ( na swojej stronece napisał, że to on to wymyślił i że wiele inych firm produkujących noże taktyczne nieudolnie podrabia jego pomysł) potem stwiedził, że to nie Strider wymyślił tiger stripes (chodzi tutaj nie o same paski ale proces nanoszenia i te sprawy), obraził pamięć ś.p Roba Simonicha nazywając go kłamcą (może nie wprost ale z jego wypowiedzi tak można było wywnioskować), sprawa zrobiła się tak paskudna , że interweniowała żona Simonicha. Wyszło na to, że Ralph to złodziej i kawał skur.... z resztą również Jerry Hossom powiedział, ze Darrel to zwykły złodziej który nie pierwszy raz coś kradnie. Ukradł wcześniej m.in mechanizm speed safe który wymyślił Onion. Z resztą poczytaj. JA wiem jedno: nigdy nie kupie noża sygnowanego nazwiskiem tego śmiecia.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu