Mirko CroCop vs Mark Coleman (15 lutego)
Napisano Ponad rok temu
Na tej imprezie odbędzie się także walka - Rogerio "Minotouro" Nogueira vs Rampage Jackson.
Napisano Ponad rok temu
Dolly, jak dla mnie topic powinien sie zapowiadac tym newsem, bo brzmi ciekawiej. Mino vs Rampage - YES!! A tu nieruchawa mumia vs Mirko. Maine typen: Mino und Mirko. 8)Na tej imprezie odbędzie się także walka - Rogerio "Minotouro" Nogueira vs Rampage Jackson.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ooooo, ja glupia baba z gor, faktycznie. No to moze byc roznie, ale raczej Rampage...Kimurka ale to jest ten mniejszy z braci Nogueira(nie jest to Rodrigo 'Minotauro') :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę że wygra Jackson, ale liczę na dobrą walkę również ze strony Rogerio.
Napisano Ponad rok temu
Nie zapominajmy, że ten gość pomiatał Fedorem po ringu, aż wpadł w głupi sposób w balachę. Ciekawe, czy Mirko po raz kolejny popisałby się swoimi nowymi umiejętnościami
Napisano Ponad rok temu
Randleman prawie wbil Fedora w ring, az w glupi sposob dal sobie zalozyc kimure.Nie zapominajmy, że ten gość pomiatał Fedorem po ringu, aż wpadł w głupi sposób w balachę.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą widać było jak się na siebie wściekł zaraz po tym.
Napisano Ponad rok temu
itd itp.
Po tym poznaje się mistrza że potrafi wyjść z dużych tarapatów.
A Colemanem nie zrobił jakiegoś głupiego błędu (i nie trzymał ręki luźno na klacie tylko była mocno oparta na ziemi i jego klatki nie dotykała), całą walkę z Donem Frye trzymał tak ręce i nic mu się nie stało.
Ale zgadzam się że Coleman to bardzo mocny zawodnik i dla Cro-Copa będzie dużym wyzwaniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Cro-Cop Zniszczy tego dzada. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
do dzisiaj nie wiem w jaki sposob doznal kontuzji ten drugi. A mial to byc taki pasjonujacy pojedynek...... 8O . ALe ten bedzie dluzszy mam nadzieje. Co do walki Rampage z Rogerio Nogeira to bedzie nokaut. Rampage wygra oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 51 Super Saturday - 05.02.2005
- Ponad rok temu
-
Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"