Nieżelazny;-)
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem tylko, czy pasuje w okolice forum Magii Stali, bo żelaza w nim prawie tyle co w śrubkach 8O
Pozdrawiam,
See...
Napisano Ponad rok temu
Te jego nozyki to jedne z IMO ladniejszych, jakie widzialem/macalem.
Napisano Ponad rok temu
talonite + tytan ??
dobrze strzelałem?
Bosh..nawet nie chcę myśleć ile to kosztowało.... bo nawet mi sie nie podoba :twisted:
:wink:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
A rekojesc pewnie z tytanu.
Seemann, no nie badz taki, napisz cos wiecej duze to jest?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rany jak mi się ta krawędź tnąca podoba poklon .
Fotki 1,2,6 ale równiutka . Suuuper.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moge spytac czemy Satellite a nie np s30v ? Wybor swiadomy czy podyktowany tym, ze akurat taka, a nie inna wersja byla do kupienia ?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki.Przepiękny nożyk. Wyroby Mayo kojarzą mi się z chirurgicznymi narzędziami. Niby proste, ale wysoce użytkowe.
Caly czas sie zastanawialem, czemu mi sie wydaja takie znajome, mimo, ze przeciez pierwszy zobaczylem chyba, jak kiedys PiterM wrzucil fotki.
Napisano Ponad rok temu
A wiesz, jaki lekki dzieki temu?za dużo dziur - serowy troche
Seemann cos nie chce napisac, jakie to-to duze jest, ale ja mialem w reku m.in. standardowego TNT i to byl bardzo przyjemny lekki nozyk.
Znajomy nawet mi sprzedac chcial w przystepnej cenie, ale akurat mialem inne priorytety.
Oops - sorka, teraz zalapalem dopiero, ze z tymi dziurami to byl tylko taki zart fana M21
Napisano Ponad rok temu
Teraz rozumiem te czystki w kolekcji Seemann
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje.
Tak rowna krawedz tnaca nie czesto sie spotyka
Napisano Ponad rok temu
Wszystko się zgadza - rękojeśc tytanowa, ostrze Stellite 6K. Wersja "Small TNT" = 2,75'' - długośc ostrza i rękojeści praktycznie taka sama jak w Mnandi.6K to raczej stellite.
A rekojesc pewnie z tytanu.
Seemann, no nie badz taki, napisz cos wiecej duze to jest?
Wybór świadomy - wynik długich poszukiwań "The Ultimate Office Utility Folder :wink: ".A moge spytac czemy Satellite a nie np s30v ? Wybor swiadomy czy podyktowany tym, ze akurat taka, a nie inna wersja byla do kupienia ?
Do czasu, kiedy niechący wpadł mi w ręce TNT, numerem 1 na liście był Umfaan. No ale z dostępnością Umfaanów jest jak z jednorożcami, tylko jeszcze trudniej je znaleźc...
Postaram sie niedługo o większy test porównawczy kilku taktycznych otwieraczy do listów .
Różnice są drobne w składzie, walcowaniu i innych szczegółach obróbki. Pełniejsze info dla zapalonych metalurgów:A właście, to jaka jest róznica pomiędzy stellitem a talonitem (poza nazwą oczywiście )???
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam,
See...
PS Sorry, ale nie bardzo mam możliwośc przesyłania większych fotek/tapet e-mailem
Postaram się za to coś dzisiaj wygrzebac z archiwum i wrzucę linki do galerii.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja zwlok Scaraba
- Ponad rok temu
-
"oczko" dla Rybaka
- Ponad rok temu
-
Dla milosnokow BM...