Colosseum V 30 stycznia 2005
Napisano Ponad rok temu
FINAŁ
Kloc (pokonał Łuczaka i Wójcika)
vs.
Adamczak (Klimkiewicz i Ryszard Leśniewski)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uderzenia w parterze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
a jak Ostasz?
Przegrał w 1 walce z Wójcikiem.
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze KO ale jak, gdzie i czym to nie wiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciezki nakaut. Przeciwnik po serii uderzen ( sierpy i proste, szczegolnie sierp jeden wszedl ) padl na deski i nie mogl sie zebrac przez dobra chwile. Jak wstal to od razu na liny sie zatoczyl. Nie bylo sensu kontynuowac walki. ( specjalnie dla tedzika tak sie rozpisalem )
Rafal Lasota walczyl zajebiscie. Bylem pewny, ze wejdzie za plecy. Kazdemu wchodzi. Jestem pod wrazeniem. Prawdziwy wojownik :-)
Dla mnie zaskoczenie to jamabuszi, bo prawde mowiac to nie spodziwalem sie, ze wygra. Przygotowany byl swietnie, doskonale walczyl. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Tylko on zaslugiwal w pelni przygotowaniem na zwyciestwo.
Irek walczyl bardzo dobrze, niestety krotko w parterze walczy, co bylo widac niestety. Jednak: serce do walki, charakter i potencjal ma ogromny.
Walke cipek-kulig inaczej obstawilem. Przegralem piwo, ale i tak go nikomu nie kupilem, bo nie spotkalem kolegi, z ktorym sie zakladalem
Andrzej nie za dobrze (chyba) czuje sie w parterze, jednak chyba nikt z tak doskonalym przeciwnikem jak Michal nie czuje sie dobrze Wyrazna przewaga. Pare razy dosad. Nie moze byc watpliwosci.
Ostasz: chyba ma nos zlamany
Zawodnik LL: decyzja sedziow. Jak dla mnie to wiecej akcji niz szczena zrobil, ale decyzja bla inna.
Szczena: wysokiej klasy zawodnik. W walce finalowej przy kluczu myslalem, ze jama wyrwie mu reke, ale szczena we wspanialym stylu wyszedl w tej dzwigni. W ale koncowke wyraznie z jama przegral, po tym jak zawodnik ze szczecina wpiety za jego plecy obijal jego twarz. Sedziaprzerwal walke ( slusznie ) i zadecydowal wskazal kloca jako zwyciezce.
Zapasnik: coz. 0 ( slownie: ZERO ) parteru. Sprowadzenia doskonale ( choc nie tak wtempo jak Buczer ). Silny jak byczek :-) Zduszony trojkatem przez szczene.
Jeden zgrzyt: walka zawodnika w wawy z zapasnikiem ( potem zdudszonym w pieknym stylu przez szczene ). Jak dla mnie to .... hmmm ... ( bedzie bardzo dyplomatycznie ) .... wynik jest dyskusyjny.
W sumie to imho zwyciezca powiniem byc zawodnik z Wawy.
Ale teraz nie ma sensu tego roztrzasac.
Pozdrawiam wszystkich.
Gale zaliczam do bardzo udanych.
Kto nie byl niech zaloje.
Pozdrowki
Niedziel.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki w klatkach
- Ponad rok temu
-
Silva vs Sakuraba - odwołane
- Ponad rok temu
-
Bob Sapp Vs Minotauro ( Video )
- Ponad rok temu
-
Vanderlei Silva fighterem roku 2004
- Ponad rok temu
-
Zakłady bukmacherskie - K1 i Pride
- Ponad rok temu
-
Nowa koszulka Saku
- Ponad rok temu
-
PRIDE Showckwave 31.12.2004 - oficjalna rozpiska
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
K-1-Xplosion (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Ufc i Pride jak moge sciągnąć aktualne turnieje??
- Ponad rok temu