Silva vs Sakuraba - odwołane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
masz u mnie plusa SzaleńczeDla Silvy najlepszym przeciwnikiem byłby moj idol Mirko CroCop

Napisano Ponad rok temu
Dla Silvy najlepszym przeciwnikiem byłby moj idol Mirko CroCop

A ja się w sumie cieszę że to jeszcze nie teraz. Ale prędzej czy póxniej i tak musi dojść do rewanżu

Napisano Ponad rok temu
taa... do rewanzu... szczegolnie ze byl remis, nie? :roll:(...)prędzej czy póxniej i tak musi dojść do rewanżu
Napisano Ponad rok temu
taa... do rewanzu... szczegolnie ze byl remis, nie? :roll:
Oj wiecie o co mi chodzi
 Zmęczona byłam :roll:
   Zmęczona byłam :roll: Do walki nr 2- ładniej?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Bob Sapp Vs Minotauro ( Video ) Bob Sapp Vs Minotauro ( Video )- Ponad rok temu 
- 
			 Vanderlei Silva fighterem roku 2004 Vanderlei Silva fighterem roku 2004- Ponad rok temu 
- 
			 Zakłady bukmacherskie - K1 i Pride Zakłady bukmacherskie - K1 i Pride- Ponad rok temu 
- 
			 Nowa koszulka Saku Nowa koszulka Saku- Ponad rok temu 
- 
			 PRIDE Showckwave 31.12.2004 - oficjalna rozpiska PRIDE Showckwave 31.12.2004 - oficjalna rozpiska- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy wywiad z Fedorem Nowy wywiad z Fedorem- Ponad rok temu 
- 
			 K-1-Xplosion (wyniki i fotki) K-1-Xplosion (wyniki i fotki)- Ponad rok temu 
- 
			 Ufc i Pride jak moge sciągnąć aktualne turnieje?? Ufc i Pride jak moge sciągnąć aktualne turnieje??- Ponad rok temu 
- 
			 [filmy]Finały Vale Tudo - 18.12.2004 Warszawa [filmy]Finały Vale Tudo - 18.12.2004 Warszawa- Ponad rok temu 
- 
			 MMA/Vale Tudo Polska w Poznaniu MMA/Vale Tudo Polska w Poznaniu- Ponad rok temu