pierwsze zawody full kontakt
Napisano Ponad rok temu
Za każdą pomoc dziękuje poklon
a pozatym WESOŁYCH ŚWIĄT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Pozdro i Wesołych Świat 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak narazie wiem ze malo umiem ale i tak wystartuje chyba ze trener stanowczo mi zabroni.... Najwiecej doswiadczenia nabiera sie w walce takiej prawdziwej, bo sparingi nigdy niedoruwnaja zacietoscia turniejowi 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O o co wam chodzi??? Niech se chlopak powalczy! Pamietaj ze najwazniejsze w pierwszej walce jest nastawienie psychiczne, nie mozesz w siebie zwatpic ani przez chwile
Powodzenia
Tae Tad a nie sadzisz ze jak ktos jednak nie jest takim geniuszem jak Rob Kamaan(ktory zreszta cwiczyl sztuki walki od dzieciaka), a zakladam ze nie, to DUZO za wczesnie na full contact? Na light- spoko, ale wl. mnie na full cie zgniota(moze jeszcze zalezy na kogo trafisz, ale zasadniczo nie ma tam "kiepskich")
Napisano Ponad rok temu
lepiej sie gleboko zastanow co do fulla
wystartuj jeden sezon w light contact
a potem zobaczysz czy sie bedziesz czul na Full
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do full 3 stopien i iles tam odbytych walk
Napisano Ponad rok temu
To znaczy,ze po 5 miechach treningow kicka mozna startowac w light contact?
ja w light wystartowalem poraz pierwszy po 2 miesiecach kicka i wygralem strefe polnocna a miesiac pozniej zdobylem braz w MP.
strasznie mnie intrygowaly te stopnie w kicku. nic nigdy nie zdawalem i za to lubilem ten sport bo dzialaly mi na nerwy stopnie w tkd i pewnie dlatego zadnego nie zdobylemDo light contact trzeba miec 5 stopien uczniowski
do full 3 stopien i iles tam odbytych walk
a prawde mowiac to walki w light wygladaja prawie jak full. co z tego ze sedzia zwraca uwage jak za ostro jest- chwila spokoj i dalej adrenalinka daje o sobie znac. tyle tylko ze nie mozesz liczyc na wygrana przez ko. (pisze to z wlasnego doswiadczenia)
Napisano Ponad rok temu
wotan w jakiej kategorii startujesz?
No przed swietami wazylem 72 kg niewiem jak po swietach no ale gdzies w tych granicach(niewiem jaki bedze podzal wagowy dlatego podalem wage :wink: ).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
II Miedzynarodowy Warszawski Turniej MT - wyniki i foty
- Ponad rok temu
-
Meksykanski piesciaz(???)
- Ponad rok temu
-
nowy wyglad www.muaythai.pl
- Ponad rok temu
-
Klub MT w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Kickboksing w Ostrowie WLKP ?
- Ponad rok temu
-
Box w Bielsku-Białej i okolice??
- Ponad rok temu
-
Ruiz vs. Golota download
- Ponad rok temu
-
Jakie ochraniacze na piszczel sa lepsze?
- Ponad rok temu
-
Twoj pierwsza raz?? (na ringu)
- Ponad rok temu
-
walka Salety
- Ponad rok temu