Nowa koszulka Saku
Napisano Ponad rok temu
Napis na plecach:
no matter how aggressive
wanderlei may be
although the world thinks
that wanderlei has a better chance,
we believe in saku's pride
we want to see saku something something
something fourth and final judgement
go saku!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe ile saku dostaje kasy za to ze ponownie bedzie musial sie upokorzyc i przegrac z wand'em
?Upokorzyc?? Uwazasz ze to upokorzenie?! Bo ja uwazam wrecz przeciwnie, trzeba miec nie lada gradka JAJA zeby stanoc po raz 4 do walki i dalej probowac wygrac, trzeba byc nadwyraz ambitnym i odwaznym
i ja na niego licze, chcialbym zeby mu sie udalo i nawet jak przegra nie straci nic w moich oczach nawet zyska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe ile saku dostaje kasy za to ze ponownie bedzie musial sie upokorzyc i przegrac z wand'em
Takie teksty piszesz dziwne .Widac nigdy sie nie tłukłes ,ani gdzies w sporcie ani zeby sie bronic .Nie masz pojecia jak to jest być bardzo dobrym potem nagle przegrac i od nowa sie budowac .Moze kiedys zobaczysz o co w tym biega :wink: Saq to prawdziwy wojownik,nie poddaje sie a ile razy był kontuzjowany on tym zyje. :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to doswiadczenie mu pomoze, bo w walce poprzedniej tez mial a chyba sie koncza wszytkie ich tak samo.Saku ma spore szanse teraz ma już doswiadczenie z tym jak walczy brazylijczyk
sakuraba jest dobry ale vand rzadzi. :-)
Napisano Ponad rok temu
I przyłączm się do twierdzenia ,że trzeba mieć nie lada charakter by stawać czwarty raz do takiej walki.Przegrana z kimś takim jak Silva ujmy nie przynosi.
poz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choć swoją drogą, obrona Silvy w parterze bardzo mi się podoba (z tego co pamiętam np. dwie piękne ucieczki z dosiadu, w tym raz w walce z Quintonem, ucieczki z pozycji bocznej, czy jego zachowanie w trudnych momentach w walce z Yoshidą)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
acha. ja slyszalem ze dostal za " reprezentowanie brazylii "zreszta co do nobilitacji Silvy i nadania mu czarnego pasa bjj to również pojawiło sie sporo wątpliwości i pomówień ....
Napisano Ponad rok temu
wyczytalem na forum sherdoga, byl podany link ale nie zachowalem.
wg mnie informacja pewna na ok. 65%...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE Showckwave 31.12.2004 - oficjalna rozpiska
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
K-1-Xplosion (wyniki i fotki)
- Ponad rok temu
-
Ufc i Pride jak moge sciągnąć aktualne turnieje??
- Ponad rok temu
-
[filmy]Finały Vale Tudo - 18.12.2004 Warszawa
- Ponad rok temu
-
MMA/Vale Tudo Polska w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
[zdjęcia] Finały Vale Tudo - 18.12.2004 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Najlepszy uderzacz PL