Kto z was ma custom'a?
Napisano Ponad rok temu
Całkowita ręczna robota w niepowtarzalnym stylu. Niezależnie czy zrobiony przez mistrza czy własnorecznnie.
Wpisujcie tu co macie, bo ja jeszcze nic .
Napisano Ponad rok temu
ja niestety na razie nie jestem w posiadaniu zadnego, ale juz w bolach nad jednym pracuje, kto wie...
Napisano Ponad rok temu
i najlepiej z fotkami, wtedy jak sie uzbiera, przeniose do galerii i bedzie rodzinny albumik do podziwiania
...i bardzo słusznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wystarczy chyba wejść do działu Masters of Steel, tak wszystko widać.
No dobrze, ty masz swoje, Tlim i paru innych też, ale pewnie są tu posiadacze jakiś innych tworów ludzkich rąk.
Po za tym pewnie nie wszystkie ze zrobionych używacie i posiadacie nadal. Wiec możecie wpisać te, których nie chcecie "oddać" bo są wasze, a o tym na MoS nie piszecie.
Napisano Ponad rok temu
Czyli wychodzi na to że mam 5 CUSTOMÓW (w tym dwa w trakcie tworzenia - Tlimer i Red Beret).
Mam apetyt na następne - własne i zamówione.
Pozdrawiam
Bataki
Napisano Ponad rok temu
niedługo beda zdjęcia kilku customów któe zrobił znajomy i beda do sprzedazy
jak ktos bedzie chcial w pełni użytkowy damast i pełen custom to będzie mial niedługo okazje.
Napisano Ponad rok temu
American Tomahawk Vietnam hawk z przedluzana rekojescia ( podobno tylko dla mnie)
Heron subhilt fighter - jedyny sub mistrza
FCF Lighfoota ze wspomaganiem - jedyny zrobiony na CGK 2003
Frigault "fighter bez nazwy" - podobny do Roberto czy Starolasa ale z wydluzona rekojescia i dluzsza glownia
Reszta to zwykle ordynarne customy .....do kupienia po kilku miesiacach czekania
Napisano Ponad rok temu
Taaaa... miesiącach, a czasem latach... takie tam, no nic szczególnego Seiken, nie?Reszta to zwykle ordynarne customy .....do kupienia po kilku miesiacach czekania
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie ma, czy wstydzimy się przyznać?
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
No i co?
Nikt nie ma, czy wstydzimy się przyznać?
wstydzimy sie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra, ja mamNikt nie ma, czy wstydzimy się przyznać?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
crk są uważane za semi customy i racja,więc się nie chwale,ale mam Predatora Grega Lightfoota,ale tanto na budo to nóż do dupy więc....
Dawaj fotki....
Napisano Ponad rok temu
crk są uważane za semi customy i racja,więc się nie chwale,ale mam Predatora Grega Lightfoota,ale tanto na budo to nóż do dupy więc....
jakies masz uprzedzenia. Tanto to po prostu malo uzytkowy noz dla przecietnego czlowieka, ktory potrzebuje cos pokroic.
Tanto ma swoje konkretne przeznaczenie, ale to wcale nie oznacza ze jest do dupy - bynajmniej dla mnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shrapnel - kilka słów od napaleńca
- Ponad rok temu
-
Jak wam się podoba? titanium + framelock+ S30V
- Ponad rok temu
-
rozłożony Camillus Dominator - szukam zdjęć
- Ponad rok temu