Wrocław Fighter/ Muaytai na Glinianej
Napisano Ponad rok temu
dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Co do Roberta - to poczujez jego treningi i metody treningowe na 100%. Nie odpuszcza, nie pozwala odpuszczać, jest w stanie nauczyć cię bardzo wiele, trzyma dyscypline, bo na takiej właśnie bazie buduje sie charakter.
jedź i wyprobuj.
pozdr
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znam kilka osób, które trenowały w Figterze, min Robert, ktory prowadzi treningi MT na Glinianej (przetrenował tam całe lata) + kilku innych naprawde wyśmienitych zawodników. Fakt poziom kadry jest tam naprawde nieziemski, niestety jak twierdzą trenujący to juz nie ten sam co kilka lat temu. Jest poziom, ale nie ten sam klimat, Tomek Skrzypek nie ma czasu na tyle dużo by poświęcać go wszystkim trenującym (kadra polski, firma ochroniarska, chyba kaskaderka do tego z tego co pamiętam), prowadzą różne osoby itd. itd. jest świetenie, ale to juz nie to.
Polecam, ale jakby na to nie spojrzeć - najlepszy wybór odbędzie się poprzez bezpośrednie porównanie.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wypobrażam sobie by jakikolwiek klub tak trektował nowicjuszy. Tak sie poprostu nie da, rola trenera, jest min.taka, by zachęcić, a kto normalny kiedy przywlecze się, nie przyjdzie po 1 treningu do domu wróci do takiej sekcji ?
wiesz im więcej kontuzji tym mniej treningów, im mniejsza wiedza i doświadczenie tym więcej kontuzji. Zapewniem cie ze umiejętności będziesz miał dawkowane zgodnie z twoimi możliwościami przyswajania inaczej sie poprostu nie da.
Z drugiej strony, jako świerzak zawsze masz prawo na chwile odpuścić, odpocząć, powiedzieć ze nie dajesz rady i że następnym razem na pewno bedzie lepiej.
idź i probuj. nie ma lepszej metody. chyba ze postać w progu i patrzeć z perspektywy. bynajmniej ja tak nie lubie.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shy rozumiem że jeśli chodzi o Wrocław to zdecydowanie polecasz treningi u Roberta Głowińskiego? Bo z tego co się zorientowałem po stronach wrocławskiego muaythai, są tam podane jeszcze ze cztery nazwiska prowadzących.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Czołem,
Shy rozumiem że jeśli chodzi o Wrocław to zdecydowanie polecasz treningi u Roberta Głowińskiego? Bo z tego co się zorientowałem po stronach wrocławskiego muaythai, są tam podane jeszcze ze cztery nazwiska prowadzących.
pozdr
Voir,
to nie do końca tak jak mówisz. sa 4 sekcje i 4 instruktorów. marcinex pytał o krzyki to się wypowiedziałem. Robert jest ok, a treningi ciężkie jak go znam. Ale bez przesady, w końcu prowadzi jak narazie grupe początkującą. Każdy z trenerów prowadzi zupełnie inaczej, przy czym najmniej miałem do czynienia z Arturem (1 treneng wspólny ale bardzo dobry). Trenuje u Witka, trenowałem u Darka - o nich wiem najwięcej. niemniej tak jak mówie metodyka treningowa zupełnie inna. Witek porwadzi kadre i jest trenerem kadry polski i wydaje mi się ze pozostali bazują na jego doświadczeniu, zwłaszcza Robert który wywodzi się bezporednio "od/spod" niego.
Ale generalnie jak już wpsominałem najlepiej zrobić sobie po 1 treningu w każdej z sekcji i wtedy wybrać, nie bazować tylko na rekomendacjach.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Shy, dzięki wielkie za info, czy, jako do miarodajnego żródła , można Ci pytanka na priv wrzucać?
pozdr
jasne
witek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Vitali Klitschko - wywiad (Eng)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Europy w kickboxingu: 10 medali Polaków
- Ponad rok temu