Steven Seagal - czy dla tego zacząłes trenowac Aikido ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lol. ja sie dowiedzialam, ze stefek od segali ma cos wspolnego z aikido tuz po tym jak zaczelam trenowac... wiec to chyba nie to ;D
A ja po 1,5 roku trenowania... Bo przeczytałem wywiad z dublerem stefcia... Oczywiście z polski No i obaj aiki trenują
Napisano Ponad rok temu
Podobnie; nie teleportuje się tylko dlatego, ze widziałem Gwiezdne Wojny, ani też nie buduję schronu przeciwatomowego tylko dlatego, że widziałem w TV film katastroficzny...
Generalnie potrafię oddzielić fikcję literacką czy ogólniej rzecz ujmując "medialną" od rzeczywistości. A o tym że S.S. uprawia Aikido i posiada nawet wysoki stopień to się dowiedziałem przy okazji jakiejś kolejnej pyskówki na forum :twisted:
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja zajmuje sie tym okolo 20 lat i Stefka, i jego dublera mam gdzies...
Ot co :wink: A ja polazłem na aikido, bo akurat kyokushin nie był...jeszcze w moim aktualnym mieście:) I tak 10 lat:)
Napisano Ponad rok temu
... niemusisz az tak ironizowac :-) ... a pytam bo po premierze filmu Nico byla mania na Segala i jest to dla mnie ciekawostka nic powaznego...Dusza - Nie, absolutnie nie był to powód.
Podobnie; nie teleportuje się tylko dlatego, ze widziałem Gwiezdne Wojny, ani też nie buduję schronu przeciwatomowego tylko dlatego, że widziałem w TV film katastroficzny...
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ellis ty jakas samotna czy cos.. o tej porze po necie buszowac?
Napisano Ponad rok temu
... niemusisz az tak ironizowac :-) ... a pytam bo po premierze filmu Nico byla mania na Segala i jest to dla mnie ciekawostka nic powaznego...
Toż ja nie ironizuje, jeno zwracam uwagę na fakt, że filmy które powodują "manię" na "coś" - vide "gwiezdne wojny" , "startrek" czy "wejście smoka" nie muszą powodować od razu zmian w moim podejściu do życia...
W.
Napisano Ponad rok temu
hmm.. ciekawe co bylo po "Manii wielkosci " ? )))))))
Ellis ty jakas samotna czy cos.. o tej porze po necie buszowac?
ja tak zawsze jak wrcoe z kina czy imprezy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuje bo lubie* !
(*lubie wyscigi mae ukemi)
Napisano Ponad rok temu
Wcześniej wiedziałem że istnieje taki facet jak Steven Seagal, coś tam macha i w ogóle. Ale dopiero po roku treningów uświadomiono mi że on też trenuje aikido. No to ja dawaj - do wypożyczalni po wszystkie filmy ze Stefanem, żeby co nieco się poduczyć i może podpatrzeć jakąś klawą technikę 8) Hehe zacząłem oglądać filmy w kolejności chronologicznej co dało mi bardzo dobry obraz upadku Stefa :wink: - od wspaniałego "Nico", poprzez trzymającego w napięciu "Liberatora" (tylko trochę za dużo tam strzelania a za mało technik...) aż do współczesnych filmów... Tiaaaa.... jakiś miesiąc temu próbowałem oglądnąć "Wpół do śmierci" (czy inny, ale występował tam Ja Rule). Po 10 minutach byłem tak zażenowany tragicznym scenariuszem, że pozostało mi tylko usiąść i zapłakać Oczywiście od razu automatycznie moja ręka powędrowałą w kierunku myszki i za pomocą tegoż urządzenia nastąpiła kasacja owego filmu z twardego dysku.... PO - RAŻ - KA :nie:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie na pójście na pierwszy trening namówił kolega, któremu Stefan (a były to czasy "NICO") zaimponował. Tak więc niby nic, a kilkanaście lat przez tego kretyna turlam się po macie jak głupi. Ech....
Napisano Ponad rok temu
Tak więc niby nic, a kilkanaście lat przez tego kretyna turlam się po macie jak głupi. Ech....
Znaczy Stefka czy kolegę?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido-------------- > rekreacja ??????
- Ponad rok temu
-
Nieformalne zwyczaje w dojo
- Ponad rok temu
-
Ulica i aikido!