Urodziny :-)
Napisano Ponad rok temu
W życiu każdego człowieka z nieubłaganą regularnością pojawiają się takie dni, w których nagle przypomina sobie o bezwzględnej jednokierunkowości czasu. Urodziny. Mnie to spotkało dzisiaj...
Od chwili, kiedy numer kolejnych urodzin zaczyna być już poważną liczbą, spokojnie można uznać że wszystkie łakocie i prezenty to tak naprawdę próba osłodzenia nieco napływających myśli, traktujacych o grobie, zmarnowanych latach, i takich tam. Dziś natomiast, oj, dziś dostałem inny niż wszystkie prezent urodzinowy. Który skutecznie odwrócił moją uwagę od wszystkiego innego I który sprawił, że się informacją o swoich urodzinach dzielę z Wami - tu na Magii Stali.
Ale, ponudzę jeszcze na okoliczność "wstępu". Kupa ludzi narzeka, że polityczna poprawność noża mała, że w pracy krzywo patrzą, że trzeba oswajać ludzi, że z nożem - to bandyta. A ja? A ja mam w tej sprawie ciszę, spokój i ogólne zrozumienie, za co niniejszym serdecznie dziękuję wszystkim, z którymi pracuję. Dziś jednak, przeszli sami siebie dwa razy w tę i spowrotem.
Otóż, na okoliczność urodzin dostałem od firmy prezent.
SIEKIERĘ Całkiem solidną, ośmiusetgramową siekierę.
Kurde, z pół godziny minęło, a ja ciągle się śmieję
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Siekierka i meksykańska fala dla Adama!
I jak się czujesz stary byku? Już niedługo zmiana cyfry z przodu nas czeka......
Napisano Ponad rok temu
Adamie 100 lat poprawności politycznej
tylko biedaku jak Ty siekiere będziesz nosił ??
klips ona ma ??
a może kydexik ??
ze skirmisiem będzie ładnei sie prezentowała
no i zapas mocy jak colera
pozdrowienia i 100lat 100 lat
Napisano Ponad rok temu
Oby ci sie dobrze wiodlo w tym dziwnym kraju
Napisano Ponad rok temu
:drinking: sto laaat, sto laat, niech żyje, żyje naaam :drinking:
Napisano Ponad rok temu
He he... Was tez? Chyba w podobnym czasie na swiat przyszlismy...I jak się czujesz stary byku? Już niedługo zmiana cyfry z przodu nas czeka......
Wszystkiego naj... naj... Adam!
Napisano Ponad rok temu
Ja na poczatku lutego zmieniam cyferke z przoduHe he... Was tez? Chyba w podobnym czasie na swiat przyszlismy...I jak się czujesz stary byku? Już niedługo zmiana cyfry z przodu nas czeka......
Wszystkiego naj... naj... Adam!
Adam! Pokaz siekerke !!
Napisano Ponad rok temu
Ja w marcu, ale chyba o innej cyferce mowimy?Ja na poczatku lutego zmieniam cyferke z przodu
Napisano Ponad rok temu
Gab3d: możesz być pewny, że fotka będzie pierwszą rzeczą jaką zrobie po powrocie do domu
Napisano Ponad rok temu
100-u lat, 100-u noży i 100-u pomysłów na ich wykorzystanie.
A dzięki siekierce będziesz mógł stosować jeszcze twardzsze argumenty w swoich postach.
pozdrawiam.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PiterM pewnie chetnie dorobi, albo jedno, albo drugietylko biedaku jak Ty siekiere będziesz nosił ??
klips ona ma ??
a może kydexik ??
Wszystkiego ostrego i w ogole
Napisano Ponad rok temu
Dzięki wszystkim!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielki czorny djaboł :) BM710HS duuzo fotek
- Ponad rok temu
-