Griptilian evergreen ;)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
80 baksow noz i przesylka 15 albo 35 chyba, zalezy, czy chcesz szybko, czy powoli
Zobacz sobie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] masz jeszcze wiekszy czad, Doug Ritter Grip (normal i mini) z klinga z S30V.
Tylko kupa jest, bo oni wysylaja tylko i wylacznie FedExem, a wiec musisz doliczyc jakies 30 baksow za przysylke i raczej nie masz szans na "przeslizniecie sie" paczki przez clo, bo FedEx ma wlasne agencje celne, czy cos podobnego i cli wszystko jak leci.
Efekt jest taki, ze w cenie Griptiliana mozesz miec przy pomyslnych wiatrach Skirmisha, albo Manixa (np. z New Graham). Tez z S30V, a jednak polka (albo i dwie, jak tam kto uwaza) wyzej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMO rowniez - jedyne, co mozna poprawic, to stal.Griptilliany i wszelkie jego mutacje sa znakomitymi nozami...nie znalazlem w nich zadnych wad. Po prostu.
Kazdy nowy noz obmacuje trzymajac w drugiej rece Gripa
Wyjatkiem sa mini TSEk i mini AFCK, ale to inna para kaloszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie - tak jak opisalem powyzej.Doug Ritter jest perfekcyjny - ma S30V i ostrze max uzytkowe...ale sprzedawany przez Aeromedix - to jedyna wada.
Bida, Panie...
Gdzie ten katalog na 2005...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzilo mi o to, ze on sie w katalogu ma pojawic - tylko ogolnie o zawartosc nowej oferty 2005. Ciekaw jestem, co to bedzie, no bo jak wycofuja takie rzeczy, jak 705, 805, 905, 942 - no to chyba cos maja, zeby zastapic, nie?
Ale RSK to nie jest LE - to jest "special project". LE sa jak sama nazwa mowi wypuszczane w niewielkiej ilosci, numerowane i koniec.
A RSK, czy tez ten tutaj, to jest seryjna wersja, ale robiona dla konkretnego odbiorcy - Cabelas, czy Aeromedix.
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie - poza nowkami z tego tygodnia - juz maja jakies ryski, nikomu by mi sie juz ich jako NIB nie dalo wcisnac
Napisano Ponad rok temu
Jakiej gablotki, zlosliwcze - nie mam czegos takiego w domu
Wszystkie - poza nowkami z tego tygodnia - juz maja jakies ryski, nikomu by mi sie juz ich jako NIB nie dalo wcisnac
Ryski? Nosisz je wszystkie w jednej kieszeni czy w worku zarzuconym na plecy?
Napisano Ponad rok temu
A to jest Panie Kolego moja slodka taktyczna tajemnicaRyski? Nosisz je wszystkie w jednej kieszeni czy w worku zarzuconym na plecy?
Napisano Ponad rok temu
I jaki śliczny "klik" wydaje....
Miodzio... Chyba artykuł o nim napiszę>>>>
Napisano Ponad rok temu
A ja tam sobie diżś "wydepilowałem" całe przedramię tym dziś przybyłym spyderfly'em na ATS55
No gratulacje w takim razie.
A nie lepiej woskiem?
PS. a rzesy malujesz?
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ten katalog na 2005...?
w formie pdf już jest na stronie BM, ale pewnie o tym wiesz...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wspomnien czar ;) : mini AFCK /mini TSEK
- Ponad rok temu
-
ciekawostka
- Ponad rok temu
-