BM 520 Presidio
Napisano Ponad rok temu
Po drugie szukam opinii userów na temat tego noża...
Pozdroffka
Napisano Ponad rok temu
Chyba tylko PiterM mi odpisal, ze to czolg i jeden z najlepszych nozy roboczych BM.
Na forach anglo- i niemieckojezycznych nie zdarzylo mi sie znalezc za bardzo narzekan, poza paroma przypadkami, ze przyszedl nie bardzo ostry, no i ze moze spodnie wycierac.
Napisano Ponad rok temu
pozatym ok, wysoki szlif czyni z niego calkiem efektywna maszyne tnaca, aczkolwiek nic nie tracaca na swej mocy jak ma to miejsce np. w spyderco military
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ta polka.
Poza tym Ambush ma prawie poltora centymetra dluzsza klinge przeciez, rekojesc tez ma kosmiczna.
Serio nie widziales 520 w porownaniu? A byles na forum Benchmade? Tam zdaje sie bylo troche fotek, nie tylko w galerii.
Napisano Ponad rok temu
Tak więc skoro na gotówce nie leżę szukam kogoś kto ewentualnie jest w posiadaniu takowego ... Poprzednio miałem Amphibiana, ale poszedł w ludzi i troche mi go brak...
Napisano Ponad rok temu
OK, ten "czolg" mnie zmylilNa BM forum znalazłem tylko pojedyńcze foty, a jeśli chodzi o porównanie do Ambush`a to miałem na myśli nietrafiony zakup, a nie porównanie do 520.
Ja tez bym chetnie poczytal cos na ten temat rowniez po polsku - bo "Polak potrafi", a nuz ktos go popsul, co sie jeszcze nikomu nie udalo - ale na razie nikt sie nie chce zameldowac...Tak więc skoro na gotówce nie leżę szukam kogoś kto ewentualnie jest w posiadaniu takowego ... Poprzednio miałem Amphibiana, ale poszedł w ludzi i troche mi go brak...
A tutaj byles?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Facet troche marudzi, ale splodzil kilka opisow, fotki powrzucal... Jest tam m.in. 520.
Za mna on tez chodzi, bo jest taki "griptilianowaty", tylko bardziej pancerny - ale na razie sprawilem sobie cos innego. Fotki za chwile
Napisano Ponad rok temu
Jak za dużo nie znajdę to ściągnę go, puszczę recenzyjke i wtedy będzie wiadomo z czym się to je....
A na razie wybieram się do kilku sklepów i zobaczymy co jeszcze ciekawego znajdę
Napisano Ponad rok temu
Dlatego napisalem, ze marudziByłem, poczytałem,ale niewiele tam informacji które mnie interesują.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade Rescue Hook
- Ponad rok temu
-
Noże-ujecie historyczne do poczytania
- Ponad rok temu
-
Opinel
- Ponad rok temu