BM Skirmish
Napisano Ponad rok temu
"Benchmade Skirmish" do googla - i spoko mozna znalezc do 80$ taniej, bez wysylki i tego, co trzeba miejscowym zlodziejom oddac...
Napisano Ponad rok temu
Kurde i jak tu odłożyć na telewizor.
Ja swojego noszę (o ile biorę na miasto) w dużum pouchu benchmade.
Napisano Ponad rok temu
Odlaczyc internet?O ja Cie pier....
Kurde i jak tu odłożyć na telewizor.
I jak?Ja swojego noszę (o ile biorę na miasto) w dużum pouchu benchmade.
Mnie sie ten duzy tak srednio podoba - cos do rzepa nie mam zaufania.
W malym sie ze mna wozi mini TSEK i nie mam zadnych obaw, ale duzy jakis taki...
No nie wiem, cos rzepa za malo jest i rozwiazanie jest IMO do dupy - twarda strona na klapce.
W efekcie nie lapie sie taki duzy odcinek i tak dokladnie, jak np. w mini SOCOMie, gdzie klapka jest miekka, a twarde jest na pochwie. Za sztywne.
Probowalem Gripa i 710, ale cos za latwo sie to-to otwiera...
W malym nie mam takich problemow.
Napisano Ponad rok temu
A co do rzepa to mam dwa pouche i wybrałem ten, który mocniej trzyma. Nie to, że nie ufam temu słabszemu ale jak jest wybór...
W drugim pouchu siedzi SOCOM w poziomie i jeszcze go nie zgubiłem, więc nie mogę się do tego rzepa czepiać.
Napisano Ponad rok temu
Jest porządnie rozciągnięta po TSEKu
Nie ma najmniejszych tendencji do wypadania.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie taki mialem planNawet nosi się przyzwoicie, tylko można zapomnieć o noszeniu w poziomie.
I dupa.
Ja mam jeden.A co do rzepa to mam dwa pouche i wybrałem ten, który mocniej trzyma. Nie to, że nie ufam temu słabszemu ale jak jest wybór...
Do tego tez sie nie czepiam - jest perfekt...W drugim pouchu siedzi SOCOM w poziomie i jeszcze go nie zgubiłem, więc nie mogę się do tego rzepa czepiać.
AdamD - lucky You.
Napisano Ponad rok temu
gdyby takie cusie byly w cenie piterowego kydexu to bym sie nie zastanawial dlugo 8O
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skirmish jak Skirmish, ale ten Panerai Luminor Marina na łapie :roll:Kurde duzy ten skirmish: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Vinco przyjacielu powiedz, ze masz na zbyciu jeszcze tego swojego locktite bo mi sie nie chce nowego kupowac i w ogole
Wojtas, twoj tez sie tak rozkrecowywuje jak moj?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa, ze czasem z polotwartego noza delikatnie lubie flicknac... widno zle postepuje, chociaz zadnych trwalych szkod nie widze, ba, framelock mi lepiej zachodzi od tego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mission MPK-S
- Ponad rok temu
-
Emerson Police Fixed
- Ponad rok temu
-
Baby Boa
- Ponad rok temu
-
Parę szarych tapet...
- Ponad rok temu
-
"Cienias" po tuningu:) ...
- Ponad rok temu
-
Dzielenie wlosa na czworo...
- Ponad rok temu
-
MOD Hornet
- Ponad rok temu
-
moje pierwsze zdjęcie ( no nie do końca)
- Ponad rok temu
-
Kawa, papierosy i fallkniven ;)
- Ponad rok temu
-
Benchmade and Microtech
- Ponad rok temu