Emerson Police Fixed
Napisano Ponad rok temu
nie mogę go kupic !
a miał go jeszcze jeden koleś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[zwroccie uwage jak dyplomatycznie rozdzielilem bron i noze ]
Napisano Ponad rok temu
No ładnie... ale mógł go chociaż schować do pochwy w dobra stronę... chyba, że go Monika rozpraszała za bardzo
Ale tak poza tym to jest to taki miły pomocnik dla gościa na służbie. Rękojeść była kiedyś inna (obustronna micarta) ale podobnież chłopaki w mundurkach narzekali, że boją cię ciąć kabli czy grzebać gdzieś przy bezpiecznikach bo ręka ma styczność z klingą. Więc zmienili na to co widać. Miałem w łapie, całkiem całkiem. WojoHunt więcej może by powiedział bo ma go juz chyba ze dwa lata i nie narzeka.
BTW, witam po dłuuuugim weekendzie. Dla mnie trwał od zeszłego poniedziałku do dziś rano w zasadzie
Napisano Ponad rok temu
a wiecie czemu ? bo jest leworęczny
Napisano Ponad rok temu
a) śrubokrętem X wykręcamy śrubke na dole pochwy
wyjmujemy kydexowy insert
c) obracamy
d) wkładamy
e) przykręcamy
ale konsultant jest w końcu od konsultowania a nie od głupot
Napisano Ponad rok temu
Aha Piter film naprawdę jest dopracowany pod względem sprzętu cholera wie jak z tym jest albo rzeczywiście nie wzieli tego pod uwage robiąc to zdjęcie( bo jest ono z katalogu z planu a nie wyciete z filmu) albo koleś nie zwraca uwagi na to -po prostu ma to gdzieś, poprostu potzrebował mieć go odwrotnie i juz a nie myslał jak to zrobic to zresztz częste praktyki wśród żołnierzy sił specjalnych. Do tuningowania swojego sprzętu uzywaja często tasmy klejącej i nozyczek nie zależnie jak to póżniej wygląda.
Napisano Ponad rok temu
lewa chwytaloby sie tak zamocowany noz nieco dziwnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
obejrzcie film "mindhunters"
po krótce
na wyspe przybywa grupa osób, jedna z nich zabiera wbrew temu co wolno broń - glocka, inni nie chcac być gorsi podpierdalaja sobie z magazynu po klamce - berettcie - bo tylko takie są.
no i jedna scena, kolesiowi konczy sie w glocku amunicja, z ciala kumpla wyciąga glocka 8O i bierze magazynek, kolejna scena mierzy z beretty a potem strzela a glocka potem ujęcie na berette i znowu strzela z glocka.
A to wysokobudżetowy film dopracowany i w sumie całkiem niezły - nie wiem czy juz w kinach grają.
No i jeszcze beretta srebrna a glock czarny - jak to kurwa można pomylić ??
ps. opisane sceny były jedna po drugiej w ciągu kilkunastu sekund.
ale i tak to zdjęcie wygląda tak że nie tylko ja i rybak nie zwracaliśmy uwagi na sprzęt bo gapiliśmy sie na Monice Belucci
Bruce zagapił sie widocznie wkładając nóż (nomen omen) do pochwy.
Napisano Ponad rok temu
No coz, no coz... Khm... 8)ale i tak to zdjęcie wygląda tak że nie tylko ja i rybak nie zwracaliśmy uwagi na sprzęt bo gapiliśmy sie na Monice Belucci
Dobrze, ze sobie przy tym zagapieniu i wkladaniu noza do pochwy gardla nie poderznal...Bruce zagapił sie widocznie wkładając nóż (nomen omen) do pochwy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi też sie niem podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Baby Boa
- Ponad rok temu
-
Parę szarych tapet...
- Ponad rok temu
-
"Cienias" po tuningu:) ...
- Ponad rok temu
-
Dzielenie wlosa na czworo...
- Ponad rok temu
-
MOD Hornet
- Ponad rok temu
-
moje pierwsze zdjęcie ( no nie do końca)
- Ponad rok temu
-
Kawa, papierosy i fallkniven ;)
- Ponad rok temu
-
Benchmade and Microtech
- Ponad rok temu
-
Hunting knife ;) (dużo zdjęć).
- Ponad rok temu
-
Takie tam brzydkie i zamazane fotki...