Akcesoriia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno kupie sobie spodenki z ringu... ale czy potrzebne mi sa tasmy boxerskie, rekawice(najlepiej jakiej firmy? moga byc allright? ochraniacze? z gory dzieki za odp..
Allrighty sa w porzadku , ja osobiscie polecam firme espada.
Napisano Ponad rok temu
Mam na poczatek zamiar kupic sobie przedewszystkim spodenki, siupensoria, rekawice, tasmy i chyba tyle...
Dlaczego nie wierzysz chłopakom? :roll: Moze i szczęka nie rzuca się tak w oczy jak spodenki, ale "ząbki nie grzyby- trzy razy nie rosną" 8)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście Andunia miała na myśli przysłowie "ząbki nie grzyby- po deszczu nie rosną" :wink:Mam na poczatek zamiar kupic sobie przedewszystkim spodenki, siupensoria, rekawice, tasmy i chyba tyle...
Dlaczego nie wierzysz chłopakom? :roll: Moze i szczęka nie rzuca się tak w oczy jak spodenki, ale "ząbki nie grzyby- trzy razy nie rosną" 8)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście Andunia miała na myśli przysłowie "ząbki nie grzyby- po deszczu nie rosną" :wink:
tak? 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 gala w Starogardzie gala w Starogardzie- Ponad rok temu 
- 
			 Czy wie ktoś coś o jakimś klubie Muay Thai w Lublinie?? Czy wie ktoś coś o jakimś klubie Muay Thai w Lublinie??- Ponad rok temu 
- 
			 Bezpośrednie przygotowanie sie mentalne do walki. Bezpośrednie przygotowanie sie mentalne do walki.- Ponad rok temu 
- 
			 zegan.pl zegan.pl- Ponad rok temu 
- 
			 Gołota: emerytura czy... Kliczko Gołota: emerytura czy... Kliczko- Ponad rok temu 
- 
			 złamany piszczel złamany piszczel- Ponad rok temu 
- 
			 Muay thai czy judo? Muay thai czy judo?- Ponad rok temu 
- 
			 ICBO House-Gala Oberhausen/Germany - 11.12.04 ICBO House-Gala Oberhausen/Germany - 11.12.04- Ponad rok temu 
- 
			 sklep sklep- Ponad rok temu 
- 
			 boląca szczena :) boląca szczena :)- Ponad rok temu