śląskie sekcje sambo
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
W tychach znajoma sekcja bjj, i vale tudo:Ja sie tez podpisuej pod tym hm jak dlamnie to ewentualnie moga byc jakies sekcje bjj w kato( otej na AWFie wiem :wink: ) z gory dzieki
Pozdro
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
O tej tez wiem :-) zalezy mi zeby to bylo w katowicach najlepiej w centrum. Gdyby ktos cos wiedzal.... BEDE WDZECZNYW tychach znajoma sekcja bjj, i vale tudo:Ja sie tez podpisuej pod tym hm jak dlamnie to ewentualnie moga byc jakies sekcje bjj w kato( otej na AWFie wiem :wink: ) z gory dzieki
Pozdro
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zakladam ze wolalbys aby sala byla 2 kroki z twoje mieszkania, w dodatku cwiczyly same laski, ty bys uczyl sie blyskawicznie i po miesiacu treningow moglbys zalozyc czarny pas....
Jol Jol ... ilu ja takich znam :wink:
Napisano Ponad rok temu
:? No ja donich nie naleze :wink: mieszkam w okolicach katowic pozatym 3 razy w tygodniu mam treningi MT w tychach i bielsku( to trooszke wiecej niz 2 kroki ) he he nio i lasek niemaWotan,
zakladam ze wolalbys aby sala byla 2 kroki z twoje mieszkania, w dodatku cwiczyly same laski, ty bys uczyl sie blyskawicznie i po miesiacu treningow moglbys zalozyc czarny pas....
Jol Jol ... ilu ja takich znam :wink:
A o bjj pytalem bo mam wolne poniedzalki i piatki tobym sie pokulal w milym towarzystwie a zalezalo by mi na centrum bo niedaleko studiuje i przynajmniej bym niewydawal tyle kasy na dojazdy (do tychow i bielska jest odemnie dosc daleko )
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na powaznie to jest mi ktos w stanie choc troche pomoc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w hali MOSiR-u w Katowicach-Wełnowcu
poz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wypadek na zawodach bjj
- Ponad rok temu
-
Kiedy rozpoczna sie zawody w Bytomiu?