czyszczenie aluminy
Napisano Ponad rok temu
Pałeczki z aluminy(czy jak to się zwie?) z ostrzałek świetnie czyści z opiłków Gumka Myszka (zwykły badzieb kreślarski ) . Twarde gumki chińskie też mogą być . Jeśli mój pomysł to plagiat oświećcie mnie . Bedę wdzięczny również za garść innych przydatnych pomysłów.
pozdrawiam i czyszczę dalej :-)
Napisano Ponad rok temu
Ma któś cóś nowego ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzialem lanskiego do czyszczenia pretow.......i byla to gumka do zmazywania ......choc innaczej podpisana
To patent diabli wzieli , a już myślałem, że na starość coś wymyśliłem.
HMM... mało brakowało, a tak chciałem udostępnić pomysł ludzkości .
Jaja sobie robie .POZDR.
Napisano Ponad rok temu
Czasami najprostsze sposoby sa najskutecznejsze ... THX
Napisano Ponad rok temu
Cos tam poszlo, ale tylko troche - brazowe prety z triangla probowalem, bo biale niedawno mylem i nie bardzo mialem na czym cwiczyc...
Napisano Ponad rok temu
Moze i patent dizbli wzieli ale przynajmniej sie dowiedziałem czym czyscic te francowate prety. Do tej pory kombinowałem z płynnymi srodkami do czyszczenia
Czasami najprostsze sposoby sa najskutecznejsze ... THX
Super, że komuś się przyda . Nie zawsze jest pod ręką mleczko do czyszczenia i woda , a gumka nie zajmuje wiele miejsca w plecaku.
POZDR.
Napisano Ponad rok temu
A ja probowalem gumka Rotringa i :dupa:
Cos tam poszlo, ale tylko troche - brazowe prety z triangla probowalem, bo biale niedawno mylem i nie bardzo mialem na czym cwiczyc...
Cholera!!! 8O .U mnie działa super. Z nudów pożyczyłem różne gumki od dzieciaków sąsiada , gorzej lub lepiej ale działa. (pocket crock stick)Zależy od gumki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Cholera!!! 8O .U mnie działa super. Z nudów pożyczyłem różne gumki od dzieciaków sąsiada , gorzej lub lepiej ale działa. (pocket crock stick)Zależy od gumki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Cholera!!! 8O .U mnie działa super. Z nudów pożyczyłem różne gumki od dzieciaków sąsiada , gorzej lub lepiej ale działa. (pocket crock stick)Zależy od gumki.
Napisano Ponad rok temu
Cholera!!! 8O .U mnie działa super. Z nudów pożyczyłem różne gumki od dzieciaków sąsiada , gorzej lub lepiej ale działa. (pocket crock stick)Zależy od gumki.
Napisano Ponad rok temu
Cholera!!! 8O .U mnie działa super. Z nudów pożyczyłem różne gumki od dzieciaków sąsiada , gorzej lub lepiej ale działa. (pocket crock stick)Zależy od gumki. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
chrzaniony post niby nie przechodził atu taaaka plama
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
POMOCY!!!!!!!!!!!! (choroba zwana F 1)
- Ponad rok temu
-
Talonite
- Ponad rok temu
-