Pride 28 - wyniki i fotki
Napisano Ponad rok temu
Rampage majac wiecej czasu roztrzygnol by walke w 1 rundzie.
Reszta walk jakos zbytniego wrazenia na mnie nie zrobila.
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodzę się z Tobą Hast. Mirko ma taki defensywny styl, jesli walczy z zawodnikami typu Barnett. Broni sie przed złapaniem i urządza polowanie, tak jak to było na przykład w przypadku Herringa. Wydaje mi się, że walka trwała zbyt krótko aby wskazywać, iż by nie istniał. Pełen nadziei jestem, że szybko dojdzie do rewanżu.Najwieksze wraznie na mnie zrobil Josh. Wiedzialem ze jest dobry... jednak on ma szanse w walce o tytul smialo.. gdyby nie ta kontuzja Mirco by nie istnial.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodzę się z Tobą Hast. Mirko ma taki defensywny styl, jesli walczy z zawodnikami typu Barnett. Broni sie przed złapaniem i urządza polowanie, tak jak to było na przykład w przypadku Herringa. Wydaje mi się, że walka trwała zbyt krótko aby wskazywać, iż by nie istniał. Pełen nadziei jestem, że szybko dojdzie do rewanżu.
Znasz kogos kto zagraozil Mirco w stojce i tak szybko sprowadzil go na ziemie?
Takze oczekuje rewanzu i wiecej walk Josha. 8)
Napisano Ponad rok temu
Przecież Mirek stracił równowagę po przestrzelonym kopnięciu i dlatego walka zeszła do parteru. To że Barnett poszedł do przodu jak czołg, nie oznacza moim zdaniem jego dominacji.Znasz kogos kto zagraozil Mirco w stojce i tak szybko sprowadzil go na ziemie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja znam. na imie mu Wanderlei 8)Znasz kogos kto zagraozil Mirco w stojce i tak szybko sprowadzil go na ziemie?
Takze oczekuje rewanzu i wiecej walk Josha. 8)
a co do Rampage'a... Silva mowil po ich 1szej walce ze zrobi z niego drugiego Sakurabe :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Mirko po walce powiedzial \brnetowi ze moze wziasc z nim rewanz kiedy tylko bedzie chcial i zachowal sie bardzo sportowo, mysle ze Mirko tak powiedzial bo wyczul Barnetta co bylo widac i 2 raz z nim spokojnie wygra.
jesli chodzi o Silve to chyba to byla najciekawsza walka wieczoru.
Napisano Ponad rok temu
kto go zatrzyma?
Chyba tylko Couture miałby realne szanse. Chciałbym żeby doszło do tej walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale walka była piękna (taka w moim stylu ), a Jacksonowi życze dobrej rehabilitacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride 28 - relacja (po angielsku)
- Ponad rok temu
-
Rulon Gardner w Pride!
- Ponad rok temu
-
Można obstawiać wyniki PRIDE u bukmachera !!!
- Ponad rok temu
-
European Vale Tudo 5 'Dynamite' - 2004-12-04
- Ponad rok temu
-
Cyril Abidi na zasadach MMA?
- Ponad rok temu
-
Remy Bonjasky zwycięzca K-1 GP 2003 - wywiad
- Ponad rok temu
-
noc bojowników bratysława