wish me luck...
Napisano Ponad rok temu
przyjeto mnie na 2 specjalizacje (po: zdrowiu publicznym) i jest to trenerska w Judo, czeka mnie napewno masa pracy i czuje sie taaaaaaaaaaki malutki przy osobach z danami ktore tez tam sa (na szczescie nie tylko zawodnicy sie dostali i jest kilka osob mojego pokroju)
jezeli wszystko pojdzie ok i zdobede uprawnienia (przede wszystkim umiejetnosci) to chcialbym raczej skupic sie na pro-zdrowotnym aspekcie treningu i dac szanse trenowania osobom ktore "spoznily" sie z decyzja i ze wzgledu na to ze zawodnikow juz z nich nie bedzie moga miec problemy ze znalezieniem sekcji dla siebie.
takie mam zamierzenia a jak to wyjdzie (...byc moze zupelnie inaczej) to juz zycie zweryfikuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i oczywiscie trzymam za Ciebie kciuki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja również życzę dużo szczęścia i powodzenia. Zwłaszcza że chcę robić to samo. Tylko mnie czeka pewnie jeszcze jakieś 10 lat do 1 DAN-a. Jak na razie przygotowuje się do egzaminu na 5 kyu (:
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
moze to TY bedziesz ta osoba ktora wyciagnie tysiace polakow w wieku srednim z domow i przekona ich do uprawiania tego wspanialego sportu!
Oczywiscie wiesz ze judo jest lepsze niz taekwondo :wink: ! Ale o czym ja mowie, w koncu tkd w mniemaniu "szpecjalistw" z gazet to judo+ kopniecia, a jak wiadomo kopac nie mozna bo sie czlowiek poci!
Zycze powodzenia!
Pozdro MH!
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz mial jakies zajecia z Jakubczykiem?
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj, że samo zrobienie papierów nie wystarczy. Najważniejsza jest wiedza a zwłaszcza jej praktyczna część!
Sekcja rekreacyjna- czegoś takiego rzeczywiście brakuje.
Życzę powodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kimono
- Ponad rok temu
-
NE-WAZA
- Ponad rok temu
-
KOMUNUKAT ORGANIZACYJNY DRUŻYNOWYCH MISTRZOSTW POLSKI MISTRZ