Benchmade Resistor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko wszelkie srodki platnicze zostaw na wszelki sluczaj w domuOj lubie ten design Snody'ego, a ten jest wyjatkowo smakowity. Chyba sie musze przejsc na maly spacer do SN.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba miec zasady...
Napisano Ponad rok temu
Te pieprzone dziury 8O :? Wygląda to - i owszem - bardzo fajnie, niewątpliwie odchudza nóż, ale po zamknięciu dłoni na rękojeści opuszki palców mi w nie wpadały Litość i trwoga!
Jak już ponarzekałem, to powiem jasno: to jest taki nóż, że o ja pie*dolę 8O Jakby mu zatkać czymś te dziurska przynajmniej z jednej strony, to ja bym nie miał ani jednej uwagi więcej. Trzyma się w łapie bardzo przyjemnie, rozmiar - chyba mój ideał na fixed EDC, jakość wykonania ... cóż, przeciętna. Przeciętna u Benchmade'a, oczywiście czyli za*ebiście świetna! Materiały? Who cares? Wszystko - w moim skromnym odczuciu - blednie przy jednej olbrzymiej, zapierajej dech w piersiach zalecie:
Jest PIĘKNY, cudowny, wspaniały, śliczny. Rzadko spotykam ładniejsze noże.
Po obmacaniu dostaje wstępną rekomendację AdamaD -> jest super!
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W przyszlym miesiacu, znaczy sie... 8)Wlasnie przed chwila go ogladalem. Maly, napakowany skurwiel (ostrze 3.4", 4 mm grubosci) o agresywnym wygladzie. Fakt-dziury moglyby byc mniejsze. Poza tym jest naprawde swietny. Kiedys bedzie moj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cholera aż chyba nie chce wiedzieć ile kosztuje.
Kurde myślicie że ciężko jest zime przechodzić w letnich butach i 3 bluzach ?? , podobno nie ma być mrozów strasznych ......
madafaka - Jarek zabijasz ostatnio.
Napisano Ponad rok temu
nie! Ja już 2 zimę w atkach latam, 2 bluzy i jesienna kurtka...Kurde myślicie że ciężko jest zime przechodzić w letnich butach i 3 bluzach ?? , podobno nie ma być mrozów strasznych ......
madafaka - Jarek zabijasz ostatnio.
Napisano Ponad rok temu
Chyba lepszy jest BM Nimravus.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Śliczny tylko... Malutki strasznie i cena dosyć, dosyć wysoka.
Chyba lepszy jest BM Nimravus.
Nimravus ma tak cienkie ostrze ze nadaje sie jedynie do ciecia. I to miekkich materialow bo powloka strasznie schodzi.
A resistor zajebiscie w lapie lezy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Timberline Vallotton Liner Lock
- Ponad rok temu
-
Trace Rinaldi w rozmiarze codziennym
- Ponad rok temu
-