Kydex duży i mały...
Napisano Ponad rok temu
A tu dwa kydexy do małych pajączków. Jeden już trzyma mojego Navigatora z G10 na lewym ramieniu plecaka, a drugi wozi Jestera przy kluczach
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że szansa na ich zgubienie jest nikła?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jakto kto? Przecież jest napisane... to sztylet spod ręki Fairbairna, dokładnie Lloyda Fairbairna.kto zrobil tego customa bazowanego na sztylecie AF?
Napisano Ponad rok temu
Zajebiste wykonanie, a szczególnie rozwaliły mnie te na foldery. Super!
Napisano Ponad rok temu
Do pomysłu robienia tych pochew byłem nastawiony sceptycznie, ale teraz się tego wstydzę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW jak to jest z pochwami dla folderów? Rozumiem, że muszą siedzieć na tyle mocno, by przypadkiem nie wypaść. Jednocześnie muszą się dawać łatwo i szybko wyjmować. Jak połączyć te dwie, w sumie przeciwstawne własciwości pochwy przy takim maleństwie zakrywającym ca. 1/3 noża?
Napisano Ponad rok temu
Trzymają ABSOLUTNIE pewnie, a wyciągasz jednym pociągnięciem. Po prostu trzeba poeksperymentować z "zatrzaskiem" i umiejscowieniem nitów. Ale już teraz wiem jak to robićBTW jak to jest z pochwami dla folderów? Rozumiem, że muszą siedzieć na tyle mocno, by przypadkiem nie wypaść. Jednocześnie muszą się dawać łatwo i szybko wyjmować. Jak połączyć te dwie, w sumie przeciwstawne własciwości pochwy przy takim maleństwie zakrywającym ca. 1/3 noża?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spyderco Vagabond
- Ponad rok temu
-
Timberline Zambezi Backup
- Ponad rok temu
-
Buck Whittaker
- Ponad rok temu