Timberline Zambezi Backup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale po wzięciu w łape to już masakrycznie zajebiście leży i odkleić sie nie chce.
Napisano Ponad rok temu
Jarek! Dawaj fotki Timberline Vallotton Liner Lock!
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu

(fotka z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale osobiście to bym wolał zaczekać na zdjęcia od Świata Noży
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Jumbo napisał
Jeżeli chodzi o kropeczkę na kołku to bym się nie przejmował. Mam ten nóż ( Zambezi Backup) od mniej więcej pół roku i to jest jedyna wada jaka miałem. Po prostu te czarne (gumowe??) kropeczki zginęły(jedna prawie napewno w czasie dynamicznego otwierania [przy odrobinie wprawy moszna go otwierać jak wave'a] druga nie wiem gdzieI znów czarna kropeczka na kołeczku! Cholernie fajnie to pomyślane!!

Kolejna sprawa to ergonomia: Moim zdaniem po prostu 5+ Po prostu idealnie pasuje do mojej ręki, klips nie przeszkadza ani w chwycie normalnym ani w rewersie. Mnie odpowiada praktycznie pod każdym względem ( to dlaczego zbieram kasę na LCC ???????? ). Ostatnia sprawa ten nóż porostu mi się podoba (wizualnie), a poza tym Lightfoot jest jednym z moich ulubionych projektantów (twórców). Jeżeli ktoś szuka noża w tych granicach cenowych to napewno nie zawiedzie się na firmie Timberlinie.
Ps. Napewno są inne noże które są lepsze,tańsze,solidniejsze,wytrzymalsze,bardziej TAKTYCZNE, lepiej tnące, ładniejsze,bardziej poprawne politycznie ale ja doskonale o tym wiem i kiedyś będą moje:) narazie jest ze mną Timberline Zambezi Backup i jest mi z nim dobrze.
pozdrawiam
mlodyraduh
Ps2 Idę spać bo już pierwsza a ja jestem chory

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Buck Whittaker
- Ponad rok temu
-
Brian Tighe (CRKT)