Strider MFS - zdjęcia i recenzja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak znajdziesz czas to cyknij kilka fotek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...czy moze ktos mnie oswiecic ?Wobec zmiany regulaminu jedyne, co moge zamiescic to zdjecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...czy moze ktos mnie oswiecic ?
Calkiem niedawno Fiodor zamiescil uaktualniony regulamin, na nim m.in zabrania sie zamieszczania linkow w sygnaturach do stron, tematycznie zwiazanych z budo (poza klubami) oraz w postach. Innymi slowy 0 autoreklamy.
Napisano Ponad rok temu
Seiken chodzi o to, ze si eludzie gubia non stop z tymi zmianami regulaminu. Vince, jak nie mamy forum na SN to mozesz podlinkowac do recki
Eee dobrze mowie?
Napisano Ponad rok temu
Nozyk zaiste czadowy ale ja bym tego recenzja nie nazwal tylko raczej prezentacja
Taki mialem zamiar, wobec godzinki czasu postanowilem cos takiego wyskrobac
Seiken chodzi o to, ze si eludzie gubia non stop z tymi zmianami regulaminu. Vince, jak nie mamy forum na SN to mozesz podlinkowac do recki
Eee dobrze mowie?
Ja juz sam nie wiem, moze ktos z Szefostwa zdementuje lub potwierdzi ?
Napisano Ponad rok temu
-Czy taki sznurek to dobry pomysł. Czy przypadkiem jedno małe nacięcie czy uszkodzenie nie spowoduje że musimy sie bawić sznurowanie?
-drugie pytanie dotyczy komfortu posługiwania sie nożem. Moze jestem tradycjonalista i wolę tradycyjne rękojeści. Niestety nie miałem okazji pomacania sobie takiego sznureczka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa pytania dotyczące rekojeści:
-Czy taki sznurek to dobry pomysł. Czy przypadkiem jedno małe nacięcie czy uszkodzenie nie spowoduje że musimy sie bawić sznurowanie?
Po pierwsze to nie jest zwykly sznurek tylko paracord :wink:
Roznica polega na tym, ze ten drugi ma rdzen z nylonu. Uzywalem paracordu w nunchaku, Machalem dosc szybko i troche tarcia bylo, ale zauwazalne zuzycie dostrzeglem po ok 2 miesiacach.
No i nawet jesli w jakis sposob zerwiesz ten oplot, bez problemu mozna zawiazac drugi, a 30m takiej linki dostaniesz za ok 40-50zl.
-drugie pytanie dotyczy komfortu posługiwania sie nożem. Moze jestem tradycjonalista i wolę tradycyjne rękojeści. Niestety nie miałem okazji pomacania sobie takiego sznureczka...
Jesli chodzi o komfort, to na moj gust oplot moglby byc dluzszy o 1cm.
Wiadomo, kazdy lapy ma inne, w moich MFS lezy ok,
Napisano Ponad rok temu
Dwa pytania dotyczące rekojeści:
zacznijmy od tego ze byle czym tego sznurka nie przetniesz.
Napisano Ponad rok temu
s.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie??? Szukam od jakiegos czasu ale nie moge namierzycNo i nawet jesli w jakis sposob zerwiesz ten oplot, bez problemu mozna zawiazac drugi, a 30m takiej linki dostaniesz za ok 40-50zl.
No i gratuluje nowego nabytku! Od jakiegos czasu mysle nad jakims nieduzym fixed'em - ofkors MFS jest na liscie.
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Gwoli ścisłości i w dbałości o czystość języka polskiego (zgodnie z ustawą ) ten "paracord" to linka spadochronowa. . W końcu nie każdy musi wiedzieć co to znaczy, nie?
Ja filolog a napisalem Czuje sie przywolany do porzadku :wink:
p.s. Akme, masz p.w.
Napisano Ponad rok temu
to ja tez poprosze o pw z info gdzie nabyc taka linke
Napisano Ponad rok temu
Vince, nie bądź żyd!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taki sobie nozyk
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio Fulcrum II D Folder
- Ponad rok temu
-
damast i inne produkcje mojeku znajomego - sporo zdjęć.
- Ponad rok temu
-
Kukri machete by Cold Steel - uwaga modemowcy -duzo zdjęć
- Ponad rok temu
-
Stoczniowiec
- Ponad rok temu
-
Push Daggers (inaczej)....
- Ponad rok temu
-
Sebenza regular - recenzja i fotki
- Ponad rok temu
-
nasi południowi sąsiedzi...
- Ponad rok temu
-
znane i kontrowersyjne..."noże kuchenne"...
- Ponad rok temu
-
CRK Shadow 3
- Ponad rok temu