Nowa sekcja BJJ w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wojtek prowadzi treningi w scislym centrum, a treningi Luta livre sa prawie na "koncu swiata" -zycze powodzenia temu kto nie ma samochodu.
Nie wiem jak jest teraz, ale o ile sobie przypominam to sala w ktorej odbywaja sie zajecia LL nie jest chyba specjalnie ogrzewana, nie ma tez odpowiednich warunkow zeby wziac prysznic itd. ... (jezeli sie myle to prosze o sprostowanie).
Następna kwestia - cena, wydaje mi sie ze 70 zl jest jak na razie elementem marketingu - pozniej prawdopodobnie bedzie drozej - bo jak to zwykle bywa cos kosztem czegos, aby oplacalo sie prowadzic zajecia za 70zl to na sali powinno byc duzo osob, rozwijajac temat dalej... trener bedzie mogl poswiecic Cie mniej czasu.
Duzym atutem treningow u Wojtka jest, ze uczy sie od Karola Matuszczaka i przekazuje techniki tak jak nauczyl ich Harris.
Napisano Ponad rok temu
Aby byc do konca szczerym...
Wojtek prowadzi treningi w scislym centrum, a treningi Luta livre sa prawie na "koncu swiata" -zycze powodzenia temu kto nie ma samochodu.
Nie wiem jak jest teraz, ale o ile sobie przypominam to sala w ktorej odbywaja sie zajecia LL nie jest chyba specjalnie ogrzewana, nie ma tez odpowiednich warunkow zeby wziac prysznic itd. ... (jezeli sie myle to prosze o sprostowanie).
Następna kwestia - cena, wydaje mi sie ze 70 zl jest jak na razie elementem marketingu - pozniej prawdopodobnie bedzie drozej - bo jak to zwykle bywa cos kosztem czegos, aby oplacalo sie prowadzic zajecia za 70zl to na sali powinno byc duzo osob, rozwijajac temat dalej... trener bedzie mogl poswiecic Cie mniej czasu.
Duzym atutem treningow u Wojtka jest, ze uczy sie od Karola Matuszczaka i przekazuje techniki tak jak nauczyl ich Harris.
1. całe pokolenia zapasników i innych sportowców jakos sobie radziły z dojazdem wiec nie jest to problem dla kogos kto zechce sie czegos nauczyc a nie tylko "pocwiczyc" modny ostatnio styl, no i nie wszyscy mieszkaja w centrum
2. prysznice sa i ciepla woda tez
3. pokolenia sportowców tam cwiczyly to i ty pewnie bys nie zmarzł. na treningu sie ciezko cwiczy a nie oglada dziewczyny, szczególnie ze ich nie ma jak na razie. gwarantuje wysoką temperaturę po treninu i w trakcie:)
4. cena jest 70 a byla tez obietnica ze nie przekroczy 100 zł wiec i tak to jest dobra cena
5. ile czasu radek poswieca swoim uczniom najlepiej widac jak sie jest na treningu a nie z gdybania co by bylo jakby bylo duzo osób, proponuje przyjsc, zobaczyc i nie gdybac
6. o kwalifikacjach radka nie bede pisał choc sam wiesz ze to jego naprawde mocna strona (u kogo sie uczyl i co umie juz było pisane na budo)
pozdrawiam i zapraszam do sprawdzenia tego co napisałem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bjj w Płocku
- Ponad rok temu
-
Bone Breakers - treningi BJJ w Tuszynie
- Ponad rok temu
-
obuwie?