Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowa sekcja BJJ w Warszawie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

Re: Nowa sekcja BJJ w Warszawie
Tia a ja lecze kalafiorki i czekam na ochraniacz na uszy. Mam nadzieje że za tydzień się pojawie.
  • 0

budo_canaris
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 221 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale czy za raz w tygodniu jest jakać inna opłata :wink:
  • 0

budo_piotr7
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 108 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Proponuję zadzwonić do trenera (numer tel. w pierwszym poscie) i zapytać.
Pozdrawiam
  • 0

budo_jonin
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 86 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Radek Turek z Luta Livre Warszawa bierze 70 zł na m-c. A ma 3 treningi tygodniowo i nie na rozsuwających się materacach jak u Wojtka ale na prawdziwej macie zapaśniczej. A Wojtek bierze zdaje się za 3 treningi 120 zł. Radek ma purpurę LL i niebieski pas bjj. Treningi są w w gi i bez gi ( z przewagą tych bez ). Ale trzeba na korzyść Wojtka zapisać że ma w klubie ładną dziewczynę a Radek nie ma. ( Tzn. dziewczyna Radka też jest ładna ale nie ćwiczy).
  • 0

budo_ktosx
  • Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Aby byc do konca szczerym...

Wojtek prowadzi treningi w scislym centrum, a treningi Luta livre sa prawie na "koncu swiata" -zycze powodzenia temu kto nie ma samochodu.

Nie wiem jak jest teraz, ale o ile sobie przypominam to sala w ktorej odbywaja sie zajecia LL nie jest chyba specjalnie ogrzewana, nie ma tez odpowiednich warunkow zeby wziac prysznic itd. ... (jezeli sie myle to prosze o sprostowanie).

Następna kwestia - cena, wydaje mi sie ze 70 zl jest jak na razie elementem marketingu - pozniej prawdopodobnie bedzie drozej ;) - bo jak to zwykle bywa cos kosztem czegos, aby oplacalo sie prowadzic zajecia za 70zl to na sali powinno byc duzo osob, rozwijajac temat dalej... trener bedzie mogl poswiecic Cie mniej czasu.

Duzym atutem treningow u Wojtka jest, ze uczy sie od Karola Matuszczaka i przekazuje techniki tak jak nauczyl ich Harris.
  • 0

budo_ll fighter
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Aby byc do konca szczerym...

Wojtek prowadzi treningi w scislym centrum, a treningi Luta livre sa prawie na "koncu swiata" -zycze powodzenia temu kto nie ma samochodu.

Nie wiem jak jest teraz, ale o ile sobie przypominam to sala w ktorej odbywaja sie zajecia LL nie jest chyba specjalnie ogrzewana, nie ma tez odpowiednich warunkow zeby wziac prysznic itd. ... (jezeli sie myle to prosze o sprostowanie).

Następna kwestia - cena, wydaje mi sie ze 70 zl jest jak na razie elementem marketingu - pozniej prawdopodobnie bedzie drozej ;) - bo jak to zwykle bywa cos kosztem czegos, aby oplacalo sie prowadzic zajecia za 70zl to na sali powinno byc duzo osob, rozwijajac temat dalej... trener bedzie mogl poswiecic Cie mniej czasu.

Duzym atutem treningow u Wojtka jest, ze uczy sie od Karola Matuszczaka i przekazuje techniki tak jak nauczyl ich Harris.

1. całe pokolenia zapasników i innych sportowców jakos sobie radziły z dojazdem wiec nie jest to problem dla kogos kto zechce sie czegos nauczyc a nie tylko "pocwiczyc" modny ostatnio styl, no i nie wszyscy mieszkaja w centrum :)

2. prysznice sa i ciepla woda tez :)
3. pokolenia sportowców tam cwiczyly to i ty pewnie bys nie zmarzł. na treningu sie ciezko cwiczy a nie oglada dziewczyny, szczególnie ze ich nie ma jak na razie. gwarantuje wysoką temperaturę po treninu i w trakcie:)

4. cena jest 70 a byla tez obietnica ze nie przekroczy 100 zł wiec i tak to jest dobra cena
5. ile czasu radek poswieca swoim uczniom najlepiej widac jak sie jest na treningu a nie z gdybania co by bylo jakby bylo duzo osób, proponuje przyjsc, zobaczyc i nie gdybac
6. o kwalifikacjach radka nie bede pisał choc sam wiesz ze to jego naprawde mocna strona (u kogo sie uczyl i co umie juz było pisane na budo)
pozdrawiam i zapraszam do sprawdzenia tego co napisałem
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024