Strzelajacy czlowiek ;D
Napisano Ponad rok temu
-podczas skip b (chyba, tego z kopaniem sie w posladki) lewo kolano strzela mi tak jak w palcach u reki (ale to chyba kazdemu)
-krecenie glowa (czuje cala szyje jak mi strzela krecac na okolo glowa)
-front kick (to samo przy udach)
-rece wyprostowane, ruchy okrezne (czuje strzelanie w barkach)
jeszcze by sie tego znalazlo...mozecie powiedziec czy to noramlne czy raczej warto przejsc sie do jakiegos lekarza?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
idz do znachora co to szkodzi krzywdy raczej nie zrobi :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak rozgrzewam sie wymachajuc rekami do przodu/tylu to mi strzela w lewym barku.
Przy dogrzewaniu karku i kreceniu glowa dookola tez mi strzela.
To chyba nie jest grozne, ale glowy nie dam (nie znam sie na tym).
Napisano Ponad rok temu
POWER-ZONE: a co to sa te glukozaminy ? o ile sie nie mysle byl jakis topic o tym ale nie bardzo rozumiem co to jest,....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
strzelanie stawów dźwięk wydawany przez przemieszczający się pod dużym ciśnieniem płyn stawowy jest to zwykle sprawa fizjologiczna Jest też patologiczne strzelanie, o różnym podłożu ale zwykle towarzyszy mu ból.
no to tyle ; )
Napisano Ponad rok temu
Zamow sobie Olimp'a 60 kap. (30 dni) lub 120 kap.(60 dni) Jezeli nie ufasz temu suplementowi to wybierz mniejsze opakowanie z kims na pol. Juz po ok. 2-3 tyg powinienes odczuc roznice na +. Glukozamina Olimp to aktualnie najkorzystniejszy preparat na rynku pod wzgledem ilosci porcji i ceny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłem kiedyś u ortopedy, bo wydawało mi się, że więzadło w kolanie mi się naderwało (za krótka rozgrzewka przed siatkówką). Okazało się, że więzadła trzymają jak linki stalowe, za to lekarz stwierdził pęknięte łękotki (bardzo prostą metodą - leżałem na kozetce ze zgiętym kolanem, a on skręcał stopę do wewnątrz aż MOCNO strzeliło - niezbyt przyjemne). Nienajlepiej się czułem i z tego powodu przez jakiś czas to kolano oszczędzałem, ale...
Jest to podobno bardzo popularny uraz, wręcz norma. Można się tym nie przejmować i robić to, co zawsze, jeżeli dyskomfort z tego powodu jest do wytrzymania. Nic się z tym nie robi, bo zasadniczo nie jest groźne. Czasem się zdarzy, że część pękniętej łękotki zablokuje kolano w zgiętej pozycji. Wtedy lekarze na biegu łękotkę usuwają artroskopowo i żyje się dalej.
Tak wygląda sprawa strzałów w kolanach z punktu widzenia ortopedy, którego odwiedziłem. Kolana mi strzelają jak strzelały (czasem zginam i odginam, bo wtedy strzela, strzela, strzela, aż nagle strzeli mocniej i jakiś czas nie strzela wcale ), a znajomy znajomego bez łękotki podobno na nartach jeździ.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chrom organiczny
- Ponad rok temu
-
"Brzuszki", a kręgosłup
- Ponad rok temu
-
Trening po jedzeniu a zdrowie.