Japończyk w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
YoGo (Zyczacy powodzenia)
Napisano Ponad rok temu
czy w Polsce istnieje jakies dojo prowadzone przez Japończyka?
he - tylko uważaj, bo jak kiedyś ktoś na budo powiedział - "nie wszystko złoto co żółte"
pozdr
kurm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak tylko pytam... ludzie na miescie mowia ze podobno w Krakowie blizej nieokreslone złotko wykłada...
Oj wyklada, wyklada
Napisano Ponad rok temu
w krakowie treningi prowadzi Toshimichi Takeuchi, soke dan aż 8, pojechałem do niego na staż, widzialem co robi, jeszcze tego samego dnia ze stażu wyjechałem by sie uwsteczniać, jak dla mnie sciemę gościu wali i to ostrą, mieczem to on machać nie umie, stopni nadaje dużo, może tez bym dostał jak bym chciał i takie tam, nie warty uwagi.
Napisano Ponad rok temu
w Szczecinie zajęcia kendo prowadzi (czasami) Shinichi Hirao, jest założycielem Yoshinkan kendo, dobrze prowadzi jak dla zajecia potrafi wytlumaczyć co i jak, troche u niego pocwiczyłem, nie załuję teog czasu. 3 dan kendo
w krakowie treningi prowadzi Toshimichi Takeuchi, soke dan aż 8, pojechałem do niego na staż, widzialem co robi, jeszcze tego samego dnia ze stażu wyjechałem by sie uwsteczniać, jak dla mnie sciemę gościu wali i to ostrą, mieczem to on machać nie umie, stopni nadaje dużo, może tez bym dostał jak bym chciał i takie tam, nie warty uwagi.
czyli w tym przypadku nie wszystko złote co żółte ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening z dziećmi
- Ponad rok temu
-
koniec
- Ponad rok temu
-
karate jest odmianą aikido
- Ponad rok temu
-
Protest!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Z krainy szczesliwosci.......
- Ponad rok temu
-
Czy u Jacka Wysockiego mozna oblac egzamin?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening - czy tak to powinno wyglądać???
- Ponad rok temu
-
linki do filmików z Shoij Nishio
- Ponad rok temu
-
Staż Z P.Orban - Berlin
- Ponad rok temu
-
Odmienianie nazw technik
- Ponad rok temu