czy czlowiek o malej masie moze trenowac sambo
Napisano Ponad rok temu
ostatnio bylem na treningu sambo troche mnie odrazilo to ze waze zaledwie 65 kilo a reszta okolo 100 i ciezko jest trenowac...napiszcie jak jest u was w sekcjach czy sa osoby szczuple...po rozmowie z kumplem powiedzial zebym zostal przy kik boxingu....wypowiedzcie sie na ten temat co byscie zrobili na moim miejscu pozdrawiam:) :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Zreszta w sambo sa podzialy na wagi. Powiedz koledze, ze w kicku takze, anie tylkoCi co waza po 65 kg.
Napisano Ponad rok temu
WItam
ostatnio bylem na treningu sambo troche mnie odrazilo to ze waze zaledwie 65 kilo a reszta okolo 100 i ciezko jest trenowac...napiszcie jak jest u was w sekcjach czy sa osoby szczuple...po rozmowie z kumplem powiedzial zebym zostal przy kik boxingu....wypowiedzcie sie na ten temat co byscie zrobili na moim miejscu pozdrawiam:) :roll:
sory za OT , ale napisales z ejestes z podkarpacia (pod avatarem) powiedz mi gdzie na podkarpaciu jest Sambo
podrawiam
Napisano Ponad rok temu
[
sory za OT , ale napisales z ejestes z podkarpacia (pod avatarem) powiedz mi gdzie na podkarpaciu jest Sambo
podrawiam
Tez chcialbym sie dowiedziec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podrawiam
jest w rzeszowie w sp23
Napisano Ponad rok temu
podrawiam
jest w rzeszowie w sp23
ja w rzeszowie nie mieszkam ale wiem co gdzie jest (jaka ulica) moglbys mi powiedziec na jakiej ulicy jest ta szkola ? i kto tam jest trenerem , i jak bys wiedzial to ile treningow w tygodniu i jaka cena :-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
skontaktowalem sie ze znajomym prawnikiem, jego ocena jest jednoznaczna- nie moze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorata, nic nie wiem o tej sekcji, wczoraj sie dowiedzialem ze takowa sekcja jest, a dzisaj informacje te potwierdzilem. Sekcja dziala od wrzesnia tego roku. Ale nie jest to jedyna nowosc co do graplingu w rzeszowie wiecej na ten temat napisze na dniach z kad tak wogule jestes ?
debica
jak by w rzeszowie byla sekcja bjj czy sambo z checia bym zaczal uczeszczac
narazie mi pozostaje to co mam u siebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. nie prawdą jest, że w tej sekcji są sami 100 kg goscie! - ja waże około 80 kg może troszke mniej i tam ćwiczę!
2. Treningi prowadzone są przez zapaśnika na imie ma Krzysiek
3. Treningi odbywają się w szkole podstawowej nr 23 i nie od tego roku, bo w tamtym roku też sie odbywały tylko była przerwa wakacyjna.
4. Treningi odbywają się w poniedziałki i czwartki w godzinach 18.00 - 19.30
5 Cena - 70 zl za miesiąc
6. Wiem kto zaczął ten temat, kolegi problem nie polega na wadze, tylko na tym, że do tej pory ciwczył kicka i ciężko jest mu się przestawić - zupełnie inna technika itd. chyba nie musze tego tłumaczyć
7. Proponuje Ci kontynuować treningi i się tak szybko nie poddawać!
8. Wszyscy chętni są mile widziani.
9. ja nie jestem w żaden sposób związany z organizatorem zajęć, nie zarabiam na tym, płace za treningi jak każdy inny!
10. pisze to dlatego, że im więcej ludzi, tym więcej można się nauczyć - więcej sparing partnerów!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze nie zauwazyles ale tamte posty byly pisane rok temu :wink:3. Treningi odbywają się w szkole podstawowej nr 23 i nie od tego roku, bo w tamtym roku też sie odbywały tylko była przerwa wakacyjna.
A wracajac do tematu to popieram Maximusa89, tez jestem lekki i bardzo ciezko znalezc mi sparingpartnerow w mojej kategorii, ale uwazam ze treningi z ciezszymi bardzo duzo daja, poprostu nie mozna stawiac na sile, bo ta mamy duzo mniejsza, ale jedynie technika i zwinnosc daje nam szanse na wygrana
Napisano Ponad rok temu
a co do ciezszych partnerow to zgadzam sie, ze lepiej jest cwiczyc z ciezszym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie kimono wybrać ???
- Ponad rok temu
-
Ground Impact 5 (2004)
- Ponad rok temu
-
Polak finalista UGC V !!
- Ponad rok temu