Bacik w 1h30min
Napisano Ponad rok temu
Przed chwila skonczylem.
Najpierw kupilem w Leroy Merlin 4x4m linki po 1zl 10 groszy.
Potem ulozylem sobie linki. Zielona zlozona na pol (2m i 2m), czarna tak ze jeden koniec ma 1,5m a drugi 2,5m, zolta 1m i 3m a druga zielona 0,5m i 3,5m.
Nastepnie zwiazalem linki na zgieciu i zaczalem wyplatac.
Tak wyglada oplot.
A tak produkt (prawie) finalny.
Pisze prawie, bo zastanawiam sie czy nie zrobic sobie jakiejs twardej rekojesci.
Teraz ide z psem na dwor postrzelac sobie i zobaczyc jak sie sprawuje
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
teraz jeszcze dobrze jest walnac na tym jakis oplot albo zesznurowac to co masz tak zeby sie zrobil okragly.
Napisano Ponad rok temu
tak trzymac. dobra robota
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze bat jest do dupy.
Wyszedl mi za lekki. Dlatego trzeba zrobic na nim oplot. Jeszcze nie wiem jak, ale licze na swoja inwencje tworcza lub pomoc WhipMakerow
Po drugie bat nie strzela. Moze to wynikac z punktu pierwszego. Zobaczymy co bedzie jak go dociazymy.
Po trzecie bat swiszcze wprost cudnie ale tylko wtedy gdy skroce go troche bo jezeli nie to wracamy do punktu pierwszego.
Po czwarte jest to cholernie dluga bestia. Ma 3m25cm, czyli ok 130 cali czyli ok 11 stop. Dlatego, zeby dobrze sie nia machalo trzeba by byla ciezka czyli znow wracamy do punktu pierwszego.
Teraz jestem zly, bo KURWA MAC skonczyla mi sie JEBANA linka a wszystkie JEBANE sklepy z PIERDOLONYMI sa juz KURWA pozamykane, ja PIERDOLE... Ufff....
Napisano Ponad rok temu
zrobcie wreszcie jakis specjalny temat dla biczowników. taki MoW. /to do adminów/ bo rosnie nam całkiem duży narybek batorobów.
I niech nazywa się Masters Of Sznurek
Na prawdę Kooniu zaraził kilka osób.
Widziałem jego wyroby i uważam że to co robi jest Mistrzostwem.
Tak więc Kooniu: Dzięki za naświetlenie drogi, na razie uczę się jakiegoś splotu, ale może coś kiedyś "popełnie".
Napisano Ponad rok temu
rozplec i zrob na nowo. i postepuj z zasada zeby walic duzo szurka na poczatek bata. sztywniejsze przy rekojesci lepiej chodza.
i przywiaz coenki sznurek na koncu. to je tzw cracker.
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi sie.
Liczmistrz, naprawde zazdroszcze twojej kobiecie.
Taki spzrecior do S/M kuurwa, wypas. Niech to tylko Blacha zobaczy i tez bedzie chial miec taki.
ojaaa, sam sobie sprawie. Juz to widze jak tlumy kobiet lgna do mojej sypialni coby byc posmagane takim batem
Napisano Ponad rok temu
Tzn. ciasniej splatac na poczatku?i postepuj z zasada zeby walic duzo szurka na poczatek bata. sztywniejsze przy rekojesci lepiej chodza.
Jeszcze sie zastanawiam czy nie dac jakiejs grubszej linki do srodka na rdzen (tylko nie za bardzo wyobrazam sobie jak moglbym to zrobic).
Oplot zrobic z linki tej samej grubosci czy grubszej?
I wreszcie JAK zrobic oplot? Ile linki na to potrzeba? Tyle samo ile zuzylem na rdzen czy wiecej?
Napisano Ponad rok temu
ja w taki warkpcz laduje mnieszy a nastepnie calosc sznuruje.
oplot to trudna i bardzo linkochlonna sprawa. przyjzyj sie batom koonia jak sa zrobione, na nich dobrze widac konstrukcje oplotu.
Napisano Ponad rok temu
Poczekajcie az zobaczycie SZATANA :> Zmiekniecie...
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jednak sprobuje jak tylko bedzie czas.
Czy z grubszego sznurka wychodza lepiej?
Napisano Ponad rok temu
wierz ze wiecej sznurka na poczatku bata duuuuzo da.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli zmniejsze troche roznice w dlugosci linek to mi wyjdzie krotszy i bardziej "w sobie". Jutro klasowka z historii, wiec pewnie laske zalapie bo jak tylko wroce do domu (czyli ok 18) to zabieram sie za plecenie.
Wszystkie dalsze porady mile widziane.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
z tej linki zrob cos 2-2,5 m.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KOOOONIUUU!!!
Bedziemy godni ciebie jako naszego nauczyciela
Jutro robie kolejny
Opowiadaj!!
Napisano Ponad rok temu
Wrocilem do domu totalnie zjebany. Oczywiscie zlapala mnie jakas wirosowka i rozlozylem sie. No ale na szczescie mialem swoje sznureczki
Rozplotlem bacik i zaplotlem od nowa. Teraz ma 255cm czyli 102 cale czyli 8,5 stopy. I nareszcie strzela I TO JAK!
Ide w kime bo umieram
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
23.02? I nie ma u was ani jednego sklepu całodobowego dla WhipMarkerów??Teraz jestem zly, bo KURWA MAC skonczyla mi sie JEBANA linka a wszystkie JEBANE sklepy z PIERDOLONYMI sa juz KURWA pozamykane, ja PIERDOLE... Ufff....
Co za okolica...
Napisano Ponad rok temu
Nie ma, ale problem z linka juz rozwiazany. Najblizszy sklep z linkami to Leroy Merlin ale on jest 3km w linii prostej odemnie.23.02? I nie ma u was ani jednego sklepu całodobowego dla WhipMarkerów??
Teraz jestem zly, bo KURWA MAC skonczyla mi sie JEBANA linka a wszystkie JEBANE sklepy z PIERDOLONYMI sa juz KURWA pozamykane, ja PIERDOLE... Ufff....
Co za okolica...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZAKAZ !!!
- Ponad rok temu
-
Ktoś dostał a ty winny?
- Ponad rok temu
-
Celer - Moj pierwszy twor batopodobny :)
- Ponad rok temu
-
Demon Prince
- Ponad rok temu
-
Polskie paralizatory
- Ponad rok temu
-
SRK jako fighter?
- Ponad rok temu
-
Zmierzcie sie z Nim drodzy knife fighterzy :))
- Ponad rok temu
-
długość kija
- Ponad rok temu
-
Bij nunczaku
- Ponad rok temu
-
Great Dragon
- Ponad rok temu