sluszna uwaga z tym uszanowaniem zdania! z tępakami dyskutuje tylko tępak a zatem w porę sie wycofuję zyczę owocnych wymian postów! rozwijajcie sie chlopaki intelektualnie ! :dupa:Hehe Karolak, weź ty się skomplikuj.
Te same techniki będą wyglądać inaczej w wykonaniu różnych zawodników??? No jakoś nie wydaje mi się, że Randy robiąc G&P , po prostu przeinacza TĘ SAMĄ TECHNIKĘ, np. balachę, którą uwielbia robić Mino choćby z gardy. Mało tego, ja nigdy nie widziałem Randy'ego, żeby trzymał kogoś w gardzie (choć możliwe, że po prostu nie oglądałem zawodów z nim w tej akcji, a nawet jeśli trzymał, to zupelnie w inny sposób, stosując inne techniki niż Mino)
Karolak:p.s.gwoli scislosci-powinno byc turniejÓW
Karolak, czego ty się czepiasz chłopie. Tu ludzie rozmawiają na luzie. nie zwracamy uwagi na błędy, jak na jęz. pol. Chyba że w czyimś piśmie błędy i estetyka, aż rażą, to uwagę nawet zwrócić się powinno. Dla dobra osoby tak hujowo piszącej A w ogóle weź lepiej odczep się od vale tudo i zachowaj swoje mądre tezy dla siebie. Tu wyznawców swoich "mądrości" nie znajdziesz, a świata w ten sposób nie uratujesz, jeśli o to ci chodzi . Uszanuj zdanie innych i nie wpajaj nam na siłę swoich głupot.
vale tudo - styl czy formuła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mile ze sie cieszysz! ciesz sie jak najwiecej! myśl i ciesz sie! jak najwiecej myśl...skoro myślenie cie cieszyoj, KAROLAK, kiedy czytam tak te twoje denne wypowiedzi, te wypociny którymi starasz sie zawojować świat, ciesze sie, ze są tacy :? wybitni :? ludzie jak ty, którzy podnoszą mnie an duchy...bo gdy mam doło, moge pomyśleć sobie...moglo być gorzej..mogłem być karolakiem i odrazu jest mi weselej...
DZIĘKUJE...naprawde dziękuje...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SHOOTO 'INITIAL COLLISION' in Sweden 3. 10. 2004
- Ponad rok temu
-
The Cage Vol. 1 - Oct. 2nd
- Ponad rok temu
-
Kto następny dla Kena Shamrocka.
- Ponad rok temu
-
JKD w Wawie???
- Ponad rok temu
-
Jakubek w Animal Cage w Gdyni!!!
- Ponad rok temu
-
shidokan Bielsko-Biała
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Tito Ortizem w MMA Evolution - Audio
- Ponad rok temu
-
Cro-Cop vs Barnett
- Ponad rok temu
-
Poddanie oraz nokaut tygodnia (video)
- Ponad rok temu
-
Komendant dopiął swego! Antyterrorysta zwolniony z pracy!!
- Ponad rok temu