kawa
Napisano Ponad rok temu
wiem ze kawa dziala jako suplemrn nauralny
jak ?
jak stosowac? pic kawe jesc łyzkami czy co? słodzona? 5, 8 ,1/2 łyzki?
Napisano Ponad rok temu
Ja kawę piję tylko wtedy jak wracam z pracy po nocnej walce i muszę się wyspać a nie mogę zasnąć. Walę wtedy 2-3 mocne kawy z cukrem i zasypiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym jest strasznie nie dobra....dlatego pije red bullakawa wyplukuje Ca z ogranizmu, poza tym kawa poddana zlemu procesowi wypalania ma wlasciwowsci rakotworcze
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiem tych, którzy się tak tym delektują
najbardziej lubię herbatę z cytryną :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do niedawna piłem nałogowo po 3 czasem 4 mocne dziennie. 2 tygodnie temu rzuciłem to w cholerę... Kocyk o Ca jeszcze nie słyszałem, ale na 100% wypłukuje Mg. No i kofeina pomaga spalić tłuszczto jakos odwrotnie do powszechnego zastosowania ja kaway w ogole nie pijam bo po co przyzwyczajac sie do jaksi zbednych uzywek, kawa wyplukuje Ca z ogranizmu, poza tym kawa poddana zlemu procesowi wypalania ma wlasciwowsci rakotworcze
Napisano Ponad rok temu
ale co tam , takie ładne pierwiastki, leżą obok siebie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga zauwazylem, ze pilkarze kawke pija. Co jakis wywiad z pilkarzem widze, to przy kawusi. Wiec moze nie jest taka zla? 8)
Pozdro
J.
Napisano Ponad rok temu
No polemizowałbym,dla jednego jest super dla innego nie.To sprawa gustu.Ja tam bardzo lubię filiżankę kawy,a jeszcze po turecku!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawa jest obrzydliwa! (?).
No polemizowałbym,dla jednego jest super dla innego nie.To sprawa gustu.Ja tam bardzo lubię filiżankę kawy,a jeszcze po turecku!
A jeszcze lepsza po irlandzku.
Pozdro
J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawa jest w miarę dobra. O ile ma dodane mleko, śmietankę, lody czy co tam.Kawa jest dobra. Ja wójt wama to mówie. Byle do niej nic nie dodawać, żadnych słodzików, cukru, mleka, lodów czy czego tam. Tylko czysta i czarna.
Napisano Ponad rok temu
Kawa jest dobra. Ja wójt wama to mówie. Byle do niej nic nie dodawać, żadnych słodzików, cukru, mleka, lodów czy czego tam. Tylko czysta i czarna.
Kawa jest w miarę dobra. O ile ma dodane mleko, śmietankę, lody czy co tam.
dodanie do kawy czegokolwiek osłabia jej działanie.
Napisano Ponad rok temu
Kawa jest dobra. Ja wójt wama to mówie. Byle do niej nic nie dodawać, żadnych słodzików, cukru, mleka, lodów czy czego tam. Tylko czysta i czarna.
Oto slowa madre.
100% kofeiny, 0 dodatkow.
Mniam, mniam.
Pozdro
J.
P. S. Ide sobie kawe zrobic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ABS II + aeroby + spalacze = duzo pytan :)
- Ponad rok temu
-
Przeterminowana kreatyna
- Ponad rok temu
-
Wasze sprawdzone sposoby na wstawanie
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia korekcyjne
- Ponad rok temu
-
drazek do czwiczen